AC Horsens skriver kontrakt med Aleksandar Stankovic


19. januar 2021

AC Horsens har fuldendt målmandsteamet ved at tilknytte Aleksandar Stankovic, der dermed vender tilbage til klubben på Langmarksvej.

Stankovic har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2021, og det glæder sports- og talentchef Niels Erik Søndergård, at målmandskabalen er gået op efter Michael Lansings skifte til norsk fodbold.

- Stankovic kom hjem fra Norge i december og har vist sig fint frem, mens han har trænet med. I første omgang var der ikke tale om en prøvetræning, men en vennetjeneste, for situationen med Michael Lansing var ikke afklaret dengang, men da Lansing rejste til Norge, holdt vi selvfølgelig øje med Stankovic, der har gjort det så godt til træning, at det ikke var et svært valg at give ham muligheden frem til sommer. Han er meget bevidst om, at vi har en naturlig førstemålmand i Matej Delac, og at han skal gøre sit bedste for at presse ham i dagligdagen. I første omgang er vi blevet enige om en kort aftale frem til sommer, og så evaluerer vi derefter, fortæller Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Jens Berthel Askou har fulgt Aleksandar Stankovic på nærmeste hold på træningsbanen, og han glæder sig til at arbejde med ham på mere permanent basis.

- Aleksandar Stankovic er en dygtig målmand og en god fyr, der passer ind i vores kultur, og han har vist sig rigtig godt frem. Han har prøvet forskellige ting af og har blandt andet været i Norge, hvor han har fået hår på brystet, og han skal være med til at øge konkurrencen omkring Matej Delac. Stanko er endnu en lokal dreng, der vender hjem til Horsens med passion og vilje til at være en del af at løfte AC Horsens igen på et tidspunkt, hvor vi har brug for det, og det er rigtig glædeligt for os alle. Nu har vi god mulighed for at se hinanden an frem til sommer, og det er en fin løsning for alle, fortæller Jens Berthel Askou.

Aleksandar Stankovic er glad for at være tilbage i klubben, hvor han begyndte som U13-spiller.

- Jeg kommer fra byen og havde en rigtig god tid i AC Horsens, hvor jeg spillede i hele min ungdomsperiode, og det er fantastisk at være tilbage. Jeg er klar til at give den fuld gas til træning og give alt, hvad jeg har til klubben frem til sommer, og så må tiden vise, hvad der skal ske i fremtiden, fortæller Stankovic.