AC Horsens skriver kontrakt med Bubacarr Sanneh


22. april 2015

AC Horsens lejede i efteråret 2014 Bubacarr Sanneh af gambianske Real de Banjul frem til 30. juni 2015. Nu er klubberne blevet enige om en transferaftale på Sanneh, hvorefter Bubacarr har underskrevet en  kontrakt gældende for perioden 1. juli 2015 til 30. juni 2018.

Cheftræner Bo Henriksen er glad for aftalen med Bubacarr Sanneh.

- Det er fantastisk at vi har kunnet tilknytte Bubacarr på en fast aftale fra sommer. Bubacarr har virkelig fået sit gennembrud i vores forsvar i denne sæson, og med flere stærke præstationer er Bubacarr blevet en vigtig spiller for vores hold. Bubacarr besidder de værdier vi vægter højt i AC Horsens omkring ydmyghed, hårdt arbejde og sammenhold, så vi er glade for at vi har kunnet lave en lang aftale med ham, siger træner Bo Henriksen, der har kunnet mærke interessen fra omverdenen omkring Bubacarr efter de flotte præstationer.

- Andre klubber har set det store potentiale som Bubacarr indeholder som kun 20-årig og derfor har der naturligvis været opmærksomhed om ham. AC Horsens har dog klogeligt lavet en option med Bubacarrs gambianske klub således vi har kunnet sikre os Bubacarr før andre kom til, udtaler træner Bo Henriksen.

Kontrakten med Bubacarr Sanneh vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Det er aftalt mellem klubberne, at de økonomiske detaljer ikke offentliggøres.