AC Horsens skriver kontrakt med David Kruse


1. august 2019

AC Horsens har skrevet kontrakt med 17-årige David Kruse, der var en stor profil på klubbens U17-mandskab i sidste sæson.

David Kruse er central midtbanespiller og har været inde i en rivende udvikling gennem flere sæsoner, og AC Horsens tror så meget på ham, at han er blevet udstyret med en kontrakt gældende frem til den 30. juni 2022.

AC Horsens’ talentchef Claus Troelsen glæder sig over, at klubben har skrevet kontrakt med endnu en talentfuld spiller fra Akademiet

- David Kruse er en fantastisk repræsentant for vores værdier og en blændende fodboldspiller teknisk og taktisk. Han har en høj spilintelligens og kan dække flere positioner på banen med en plads på den centrale midtbane som primær position. Han er arbejdsom og et bindeled på et fodboldhold, og han suger bolden til sig og spiller fra på en måde, vi sjældent har set. Transitionen fra U17 til U19 har ikke været en udfordring for David, og vi har set i både reserveligakampe og i superligatræningen, at han har niveauet til at være med og får sine kompetencer sat i scene på en god måde, og det giver respekt hos superligaspillerne. Når vi skriver aftaler med spillere fra Akademiet, så skal vi kunne se vejen ind i førsteholdstruppen, og det kan vi med David, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:

- Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at han skal bygge endnu mere på i forhold til kommunikation og tydelighed som leder. Han er et stille gemyt på og udenfor banen, og vi skal sammen have lederen frem i ham, og det er han bevidst om, lyder det fra Claus Troelsen.

David Kruse skiftede til AC Horsens fra Hedensted IF som U13-spiller, og han ser frem til at fortsætte sin udvikling i den gule trøje.

- Jeg er utrolig glad for og stolt over at skrive kontrakt med AC Horsens, for jeg har det godt i klubben, hvor der er et konkurrencepræget miljø samtidig med, at vi har det godt sammen. Der er blevet lagt en fin plan for mig, og det giver mig en god følelse, at jeg med den her aftale kan koncentrere mig om at spille fodbold og fortsætte min udvikling, fortæller David Kruse og fortsætter:

- Jeg har ambitioner om at træne mere med førsteholdet og spille inde på stadion en dag, men i første omgang vil jeg være en af de bærende kræfter på vores rigtig gode U19-hold og være med til at vinde divisionen, slutter David Kruse.