AC Horsens skriver kontrakt med Mads Damgaard


15. juni 2011

AC Horsens har skrevet kontrakt med Mads Damgaard, der har kontrakt med "De Gule" frem til sommeren 2012. Damgaard blev tidligere på året udtaget til U-18 landsholdets træningssamling og sportsdirektør Jesper Hansen roser den unge midterforsvarers udvikling.

- Mads Damgaard har gjort en god figur i denne sæson og det kulminerede med udtagelsen til U-18 landsholdet. Mentalt har han flyttet sig meget og han er en super professionel og ærgerrig fyr. Han skal fortsat forbedre sine defensive evner, men han har et godt fundament. Vi håber på, at han har værktøjerne til at komme ind omkring landsholdet igen og at han kommer ind omkring A-truppen på sigt, forklarer Jesper Hansen.

Mads Damgaard ser frem til at fortsætte sin udvikling i den gule trøje.

- Jeg har udviklet mig meget gennem den seneste tid og det kulminerede med udtagelsen til U-18 landsholdet. AC Horsens har vist mig tillid, trænerne tror på mig og jeg vil arbejde hårdt for at nå langt i AC Horsens. Jeg vil fortsat udvikle mig i midterforsvaret og vil spille fast på U-19 holdet i næste sæson. Via mine præstationer på U-19 håber jeg at komme ind omkring landsholdet igen, fortæller Mads Damgaard.