AC Horsens skriver kontrakt med midtbanetalent


5. marts 2019

AC Horsens har skrevet kontrakt med Matthias Præst, der har været den helt store profil på klubbens U19-mandskab i denne sæson.

Matthias Præst har også imponeret med stærke præstationer i Reserveligaen, og han har vist sit høje niveau, når han har trænet med superligatruppen og deltaget i træningskampe.

Faktisk har han gjort det så overbevisende, at han har skrevet under på en kontrakt fra sommer og et år frem.

- Matthias Præst er gået uimponeret ind til hver eneste træning og kamp, og han har været igennem en fremragende udvikling på kort tid. Han er en elegant spiller, der blandt andet har sin force med bolden i små rum, og han binder spillet godt sammen. Han er en rigtig dygtig spiller, en god fyr og meget læringsparat, så det er et godt udgangspunkt for, at han kan blive endnu dygtigere, fortæller Bo Henriksen.

Matthias Præst har en fortid i Kolding og Vejle, og han glæder sig over, at han fortsætter som gul.

- Jeg er super glad for, at jeg nu kan koncentrere mig om at spille fodbold og komme tættere på superligaholdet. Jeg kom til AC Horsens i sommer med en målsætning om at spille fast på U19, og det er gået meget hurtigt. Det har givet pote at træne med superligaspillerne, og jeg kan blandt andet mærke det på banen ved, at jeg tænker hurtigere. Spillerne har været flinke til at tage imod mig, og der er et godt sammenhold i truppen. Nu skal den have fuld gas, og målet er at spille mig til en fuldtidskontrakt, forklarer Matthias Præst.