AC Horsens skriver kontrakt med Mikkel Jespersen


29. juni 2015

AC Horsens har signeret en 1-årig kontrakt med offensivspilleren Mikkel Jespersen der kommer til De Gule fra en anden klub i gult Skive IK. Kontrakten løber frem til 30/6-2016.

Mikkel Jespersen er 24 år og har spillet 127 kampe for Skive IK og scoret 25 mål. I sidste sæson i 1. division bidrog Jespersen med 9 mål der var med til at sikre Skive IK en 8. plads efter sæsonens afslutning. Tidligere har Jespersen spillet for Herning Fremad, Silkeborg IF og Viborg FF.

Bo Henriksen er meget tilfreds med tilgangen af Mikkel Jespersen.

- Mikkel Jespersen var ombejlet af flere andre klubber, så vi er rigtig tilfredse med han valgte at komme til AC Horsens. I Mikkel får vi en målfarlig 10’er type der både kan score selv og lægge op til mål. Mikkel Jespersen er en meget pågående type, der altid skaber uro omkring modstandernes straffesparksfelt, og vi har brug for alternativer til at supplere og bakke op om Kjartan Henry Finnbogason i front. Udover pladsen centralt offensivt kan Mikkel Jespersen også dække en plads på kanterne, og det er vigtig med fleksible spillere i vores trup i næste sæson, som højst sandsynligt ikke bliver voldsom bred, udtaler træner Bo Henriksen.

Mikkel Jespersen ser frem til tiden i AC Horsens trøjen.

- Efter 4½ år i Skive ville jeg gerne prøve noget nyt, og vi havde dialog med flere forskellige klubber. Snakken med Bo Henriksen overbeviste mig dog om at AC Horsens var det rigtige for mig nu. AC Horsens nuværende projekt ser jeg som det mest spændende, og jeg kunne mærke at Bo virkelig gerne ville have mig til Horsens og det betyder meget for mig, siger Mikkel Jespersen, der ser frem til sæsonen for AC Horsens.

- Mine forventninger er at vi spiller med i den modsatte ende af hvad jeg tidligere har oplevet, og kan drille de formodede tophold i rækken. Personligt tror jeg på et fuldtidssetup kan flytte mig som spiller og udvikle mig, og så må vi se hvor langt det rækker, slutter Mikkel Jespersen.

Kontrakten med Mikkel Jespersen vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til cheftræner Bo Henriksen på telefon 26 25 46 65.