AC Horsens skriver kontrakt med Muamer Brajanac


8. oktober 2020

I tirsdags kunne AC Horsens offentliggøre, at Kjartan Finnbogason vender tilbage til klubben, og nu har endnu en angriber fundet vej til Langmarksvej.

AC Horsens har nemlig lavet en aftale frem til sommeren 2021 med Muamer Brajanac, der er en stor og stærk angriber med en fortid i Brøndby IF og FC København.

Muamer Brajanac var for første gang på træningsbanen i tirsdags, og i går fik han en halv times spilletid, da han blev skiftet ind i pokalkampen mod Næsby.

Cheftræner Jonas Dal ser frem til at arbejde med Brajanac, der har spillet 28 ungdomslandskampe for Danmark.

- Muamer Brajanac er en spændende spiller, der i vores miljø kan udvikle sig så godt, at han tager skridtet og bliver en permanent del af superligatruppen på sigt. Han skal træne med superligatruppen og spille kampe for vores U19-hold. Han gjorde en god figur i pokalkampen mod Næsby, og han vil få flere kampe i Reserveligaen og i Sydbank Pokalen. Han er en mand til fremtiden ligesom spillere som James Gomez og Jacob Trenskow, fortæller Jonas Dal.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergaard har fulgt Muamer Brajanac gennem længere tid, og han ser et stort potentiale i den fysisk stærke angriber.

- Muamer Brajanac har altid været en markant skikkelse i ungdomsfodbold, men det er svært for alle ungdomsspillere at komme gennem nåleøjet i FC København, fordi de har så mange dygtige spillere. Han er godt skolet i Brøndby og FC København, og han har spændende kvaliteter i forhold til afslutningsfærdigheder, placeringsevne og fysik. Han er en meget dedikeret og målrettet fyr, og vi glæder os til at arbejde med ham, så vi sammen kan indløse hans store potentiale, fortæller Niels Erik Søndergård.

Muamer Brajanac trænede første gang med sine nye holdkammerater i tirsdags, og dagen efter fik han en halv time i den gule trøje mod Næsby.

- Det er gået meget hurtigt, men jeg er rigtig glad for at have fået muligheden, og jeg er glad for, at trænerteamet kan se noget potentiale i mig. Nu er det op til mig at bevise, at jeg er god nok til at spille flere kampe, og målet er at gøre det så godt, at min kontrakt bliver forlænget til sommer, fortæller Muamer Brajanac, der beskriver sig selv som en stor, stærk og hårdtarbejdende angriber med målnæse.