AC Horsens skriver kontrakt med Nicolai Dohn


10. maj 2017

AC Horsens har skrevet en et-årig kontrakt med Nicolai Dohn, der er anfører på klubbens U19-mandskab.

I mandags vandt AC Horsens over Randers FC, og her fik den stærke midtbanespiller debut i Alka Superligaen, da han i det 76. minut blev skiftet ind i stedet for Kjartan Finnbogason.

Nicolai Dohn går på Learnmark og bliver student om et års tid, og han er glad for, at han fuldt ud kan koncentrere sig om sin skolegang og fodbold med sin nye kontrakt.

- Jeg har haft som mål at blive i AC Horsens, så det er dejligt, at jeg nu kan fokusere på det og på at gøre min uddannelse færdig. Jeg skal først og fremmest udvikle mig på U19 og bevise, at jeg kan blive god nok til at blive en fast del af A-truppen. Ambitionen er at veksle den her aftale med en fuldtidsaftale, når jeg bliver student næste sommer, fortæller Nicolai Dohn og fortsætter:

- Jeg er en del af et godt miljø, hvor jeg kan træne med de bedste spillere og samtidig spille U19, og jeg glæder mig til at udvikle mig endnu mere, lyder det fra Nicolai Dohn.

Manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde videre med Dohn.

- Han er en af vores egne, der er kommet lidt fra baghjul, og han har udviklet sig med kæmpe skridt det seneste års tid. Han er ærgerrig, uimponeret, går til den, og han ved, hvad han kan og vil. Han har en kæmpe sult, og det er en fornøjelse at arbejde med ham, for han bliver bare bedre og bedre. Da vi satte ham på banen mod Randers FC, gik han som det første ind og satte tre mand, og det viser lidt om det hjerte, han har. Han har et stort potentiale, og vi glæder os til at følge hans udvikling, fortæller Bo Henriksen.