AC Horsens skriver kontrakt med stortalent


28. februar 2018

AC Horsens har skrevet kontrakt med 15-årige Mathias Madsen, der er en stor profil på klubbens U17-mandskab.

Mathias Madsen spiller venstre back eller venstre midterforsvarer, og han har udviklet sig så godt over en længere periode, at Bo Henriksen valgte at tage ham med på superligatruppens træningslejr i Spanien.

AC Horsens har valgt at belønne Madsen med en kontrakt, der løber fra sommer og tre år frem til sommeren 2021, og talentchef Claus Troelsen lægger ikke skjul på, at stortalentet på mange måder er den perfekte AC Horsens-spiller.

- Mathias Madsen har hele pakken på og uden for banen, og han er helt sikkert en spiller, der på sigt kan tage det afgørende skridt op i superligatruppen. Kontrakten betyder, at han får ro på, og han kan nu koncentrere sig om at blive endnu bedre ved at træne med sit eget hold, U19 og superligatruppen, når det passer med hans skole. Mathias går på Langmarksskolen og repræsenterer os flot i forhold til at være ydmyg og hårdtarbejdende, fortæller Claus Troelsen.

Han skal træne med superligatruppen minimum en gang om ugen og kommer også i spil til kampene i Reserveligaen, men tilhørsforholdet skal fortsat være på U17.

- Det kræver, at trænere og ledere er i daglig dialog om og med Mathias, så han føler sig tilrette i det setup, og det finder vi sammen den bedste løsning på, lyder det fra Claus Troelsen.

Christian Hansen er cheftræner for AC Horsens’ U17-mandskab, og han har fulgt Mathias Madsens udvikling på tætteste hold.

- Mathias kom ind i AC Horsens via vores talentskole, og han har altid været en spiller med en enorm ærgerrighed for at blive bedre. Han er blevet en fantastisk repræsentant for os, og mange af de yngre spillere ser op til ham, fordi han er så dygtig til at leve op til vores værdier, og fordi han er god til at lære fra sig. Han bliver aldrig tilfreds, er god til at bruge de forskellige trænere og selvtræner meget. Hvis spillerne har fri til morgentræning, står han der alligevel for at træne. Kontrakten er et skridt på vejen for Mathias, men han er langt fra i mål endnu, og det er han klar over, fortæller Christian Hansen.

Mathias Madsen glæder sig over, at han fremadrettet kan koncentrere sig om skolen og fodbold.

- Jeg synes, det er sindssygt fedt, og jeg er glad for den tiltro, jeg har fået fra klubben. Det vil jeg gerne gengælde ved fortsat at yde det bedste for klubben og mit hold, og målet på lang sigt er at komme ind på stadion og spille. Jeg skal blive ved med at arbejde hårdt, som jeg altid har gjort, for det bliver der ikke lavet om på, selvom jeg har fået kontrakt. Det er mine præstationer til træning og i kamp, der har givet mig kontrakten, og det giver mig bare endnu mere motivation og blod på tanden til at fortsætte med at arbejde hårdt, fortæller Mathias Madsen, der tidligere har spillet i Brøndby Strand og Hedensted.