AC Horsens skriver kontrakt med stortalent


1. marts 2019

Jeppe Kjær er et af landets største talenter i sin årgang, og han har valgt at fejre sin 15-års fødselsdag ved at skrive under på en treårig aftale med AC Horsens.

Den engelske storklub Southampton FC har to gange inviteret Jeppe Kjær over til den engelske sydkyst, hvor han har trænet med og spillet kampe, og han var blandt andet kampafgørende med både mål og assists i en U15-kamp mellem Southampton FC og Chelsea FC.

Der har været følere fra andre store klubber, men Jeppe Kjær har valgt at fortsætte i den gule trøje.

- Vi er stolte over, at Jeppe Kjær har valgt os, og det er vi, fordi han er en rigtig dygtig spiller og en fantastisk dreng. Han lever efter vores værdier og vil dygtiggøre sig hver eneste dag, og han er en legende type, der har det bedst, når han udfolder sin kreativitet på banen, fortæller talentchef Claus Troelsen og fortsætter:

- Han er kun 15 år gammel, og vi skal være tålmodige med ham. Han skal stadig blive bedre til at presse, vinder dueller og andre ting, men det kommer med alderen, og lige nu har vi størst fokus på hans spidskompetencer, som vi er begejstrede for. Vi vil fortsat stille høje krav til ham, og han skal blive ved med at være ærgerrig i sin udvikling, for potentialet er rigtig stort, og vi ved ikke, om der er et loft. Han har været en del af DBU, og vi har en forhåbning om, at han bliver en del af U16-landsholdet, lyder det fra Claus Troelsen

Jeppe Kjær er et rigtig stort talent, og han arbejder hårdt, men der er også mange mennesker, der har hjulpet ham godt på vej til at blive så dygtig.

- Vores trænere på akademiet skal have ros for at være dygtige til at udvikle Jeppes spidskompetencer og lade Jeppe være Jeppe. Derudover vil jeg selvfølgelig gerne fremhæve Hatting-Torsted, som var Jeppes klub gennem mange år, inden han begyndte i AC Horsens. De dygtige folk i Hatting-Torsted har gjort et godt stykke arbejde, og det er fantastisk, at vi i fællesskab kan udvikle en spiller med så store spidskompetencer. Endelig vil jeg fremhæve hans familie, der bakker ham op på den rigtige måde, og vi har som klub en super dialog med forældrene omkring Jeppe og hans udvikling, lyder det fra manager Bo Henriksen.

Roserne vælter altså ned over Jeppe Kjær, der ikke lægger skjul på, at han fik lige den fødselsdagsgave, han havde håbet på.

- Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse, for det er fedt at være en del af AC Horsens, hvor vi har et godt sammenhold og hver dag træner for at blive endnu bedre i et fedt træningsmiljø, fortæller Jeppe Kjær.

Han fik hjælp til at snøre sine første fodboldstøvler som fireårig i Hatting-Torsted og skiftede til AC Horsens, da han havde trænet på Talentskolen.

- Vi spillede på et højt niveau i Hatting-Torsted, hvor vi også havde et godt sammenhold og hyggede os udenfor banen. Det var et godt skridt for mig, da jeg skiftede til AC Horsens, for her skulle jeg virkelig præstere hver eneste gang for at spille kampe, og det har været med til at udvikle mig, forklarer Jeppe Kjær.