AC Horsens’ sportslige setup er på plads


24. august 2020

For kort tid siden offentliggjorde AC Horsens, at Jonas Dal er hentet til klubben som cheftræner med omgående virkning, og at Bo Henriksen stopper i AC Horsens.

Bo Henriksen har været en fremragende manager for AC Horsens gennem seks år, men timingen til at skifte ud på posten er den rette lige nu.

- Vi har haft mulighed for at få det sportslige setup på plads med en cheftræner og en sportschef nu, og derfor har vi valgt at skifte. Bo Henriksen har været med til at skrive historie med AC Horsens, og ham kan vi takke for meget, men timingen i forhold til at få en ny konstellation på plads er den rigtige. Vi ønsker Bo Henriksen held og lykke fremover, fortæller Kristian Nielsen.

Bo Henriksen respekterer klubbens beslutning og er glad for den tid, han har haft i AC Horsens.

- Jeg er fantastisk lykkelig for de seneste seks år i AC Horsens, hvor vi sammen har slået mange rekorder, og klubben er snart klar til den femte sæson i træk i 3F Superligaen, hvilket er historisk. I min tid har vi leveret resultater fra dag ét, selvom klubben havde det økonomisk svært i starten, og vi har siden realiseret det største salg i klubbens historie, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Jeg efterlader en klub på toppen på alle niveauer og med det bedste fodboldhold nogensinde. Sammenholdet i truppen er intakt, og jeg vil selvfølgelig fortsat følge klubben, som jeg under al mulig succes. Jeg havde gerne gjort arbejdet færdigt, fordi vi har den bedste trup, vi har haft i min tid i AC Horsens, men jeg er glad for, at bestyrelsen har vist handlekraft og har truffet den beslutning, som de tror på. Det respekterer og accepterer jeg, lyder det fra Bo Henriksen.

I morgen offentliggør AC Horsens klubbens nye sports- og talentchef.