AC Horsens sprudlende fra start


11. oktober 2011

AC Horsens 5 – 0 Næsbjerg RUI, d.01.10.11

Lørdag den 01.10.11 var der tid til revanche, da Næsbjerg RUI gæstede CASA Arena Horsens. Første kamp endte med et 1-4 nederlag til et tamt AC Horsens-hold. Derfor var holdet opsat på at viske tavlen ren og trække sig sejrsrigt ud af opgøret.

Efter 8 min. stod både trænerteam, forældre og spillere tilbage med et bevis på, hvor tændte drengene var på revanche. På de første 8 min. gjorde Markus Høj det først til 1-0, inden Daniel Nielsen gjorde det til først 2-0 og dernæst 3-0. Alle mål på kreeret på flotte, smukke og velsmurte opspil, hvor blandt andet Joachim Sørensen leverede fremragende detaljer i forbindelse med det første mål. Endvidere viste Mikkel Munkø og Anders Schøning gode afleveringskvaliteter, da de hver især var involveret i 2-0 og 3-0 målene.

En cadeau skal alligevel tilfalde Næsbjerg RUI, som selvfølgelig var rystet, men alligevel fik formået at ryste chokstarten af sig og leverede til tider rigtig fornuftig kombinationsfodbold. AC Horsens var dog toneangivende under hele kampen og igen må nævnes en stærk defensiv, som under kampen ikke gav mange chancer til Næsbjerg RUI-spillerne.

Et klokkeklart straffespark begået på Joachim Sørensen, sikrede AC Horsens en 4-0 føring, da Matthias Mortensen stensikkert eksekverede straffesparket. Inden dommerens slutfløjt sikrede Mikkel Munkø AC Horsens-drengene en 5-0 sejr, da han, i en blød bue, sparkede bolden over Næsbjerg RUI-målmanden. Om der var tale om et indlæg eller decideret langskud, skal vi lade være usagt. Mikkel Munkø sagde dog efter kampen, at der uden tvivl var tale om et veludført langskud.

Efter kampen var cheftræner Kristian Nielsen selvfølgelig stærkt tilfreds med kampens resultat.

- Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har ført 3-0 efter 8 min. En helt igennem fantastisk start med utrolig flotte detaljer, assists og afslutninger. Igen står vi også utrolig kompakt og giver vel reelt set ikke Næsbjerg RUI en decideret målchance. Endvidere synes jeg, at vi har fin kontrol over kampen, hvilket altid er en dejlig fornemmelse at have. Nu mangler vi to kampe mod henholdsvis Skibet IF og Varde IF. To velspillende hold, som bliver bedre og bedre. Derfor er det også vigtigt, at vi fortsætter det hårde arbejde, så vi forhåbentlig snart kan sikre os oprykning til M1 efter juleferien. I dag skal vi dog glæde os over en fantastisk start, fantastisk sejr og en fantastisk indsats, lyder det fra Kristian Nielsen.

Målscorere:

1 – 0 Markus Høj

2 – 0 Daniel Nielsen

3 – 0 Daniel Nielsen

4 – 0 Matthias Mortensen

5 – 0 Mikkel Munkø

Foto: badenfoto.dk