AC Horsens tabte bunddrama


21. marts 2021

Det var desværre gæsterne fra Lyngby, der kunne juble over en 2-1 sejr, da klubben gæstede CASA Arena Horsens.

Sejren blev grundlagt i en 1. halvleg, hvor man savnede mod, vildskab og kvalitet hos hjemmeholdet, og ”de gule” skulle være glade for, at Emil Nielsen ikke var skarp i det 13. minut, da han høvlede bolden over mål fra tæt hold.

Generelt var der ikke store chancer til nogle af holdene i den første halve times tid, men i det 36. minut pegede dommeren på pletten efter en VAR-gennemgang på en forseelse, der var foregået en håndfuld minutter inden. Emil Nielsen gik til pletten og scorede sikkert til sin egen venstre side.

Målet gav gæsterne et ordentlig skud selvtillid, og Matej Delac måtte vise sin høje klasse to gange. Først på en afslutning fra Emil Nielsen, der var spillet helt fri, og derefter reddede han med en fodparade. Jacob Buus måtte også agere redningsmand, da han stærkt fulgte Kasper Jørgensen til dørs i feltet.

Desværre kunne AC Horsens ikke holde stand inden pausen, og det var Mathias Hebo Rasmussen, der scorede fra kanten af feltet.

Det var en spand iskold vand, der blev smidt i hovederne på AC Horsens-spillerne, men de kom godt ud fra pausen, og der var ikke engang spillet to minutter, før Muamer Brajanac headede bolden i kassen.

AC Horsens fortsatte med at presse på og kom frem til flere indlæg, men det blev ikke for alvor farligt før i det 59. minut, hvor Brajanac headede bolden videre til Buus, der hamrede den på overliggeren.

Brajanac var tæt på at blive dobbelt målscorer i det 75. minut, da han afsluttede knaldhårdt, men målmanden svarede igen med en mirakelredning.

”De gule” jagtede udligningen, og Bjarke Jacobsen kom tættest på med et skud i sidenettet, men det var desværre gæsterne, der tog alle tre point med hjem til Sjælland.

Dagens kamp var den sidste i grundspillet, og i næste uge offentliggøres tidspunkter for de kommende kampe i slutspillet.

AC Horsens – Lyngby 1-2 (0-2)
0-1 Emil Nielsen (38.)
0-2 Mathias Hebo Rasmussen (45.)
1-2 Muamer Brajanac (47.)

AC Horsens: Delac, Buus (Nymann, 79.), Gomez, Kiilerich, Reese, Dyhr, Jacobsen, Gemmer (Brajanac, 46.), Hansson (Tengstedt, 72.), Prip, Brock-Madsen.

Lyngby: Mikkelsen, Fosgaard, Enghardt, Tshiembe, Jørgensen (Jørgensen, 78.), Kaastrup (Winther, 66.), Rømer, Rasmussen, Nielsen (Warming, 78.), Torp (Gammelby, 66.), Jakobsen (Shaibu, 90.).

Advarsel, AC Horsens: Reese (71.), Dyhr (88.), Brock-Madsen (90.)

Advarsel, Lyngby: Jakobsen (32.), Rømer (41.), Warming (82.)

Dommer: Anders Poulsen

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.