AC Horsens tabte fortjent til Vejle Boldklub


22. april 2021

AC Horsens leverede ikke en indsats på superliganiveau torsdag aften i Vejle, og det var fuldt fortjent, at værterne kunne juble over en 3-0 sejr efter slutfløjtet.

Efter et kvarters spil fastholdt hjemmeholdet spillet og omkring AC-feltet i flere sekvenser, og ”de gule” havde svært ved at spille sig ud af problemerne. Det resulterede i en 1-0 føring til værterne i en situation, hvor Matej Delac diskede op med en super redning, men riposten blev headet i kassen.

Det blev 2-0 efter et gult boldtab i egne rækker, hvorefter Mucolli fandt Sousa med en stikning. Han strøg forbi Matej, bolden løb fra ham, men Engel stod på pletten og sendte bolden i kassen. AC Horsens havde flere gode muligheder for at levere den afgørende aflevering i offensiven, men det blev for upræcist.

”De gule” kom bedre ud til 2. halvleg, og Louka Prip kom frem til en fornuftig afslutning i det 56. minut, da Bjarke Jacobsen smart sendte ham i dybden med en hælaflevering, men Brunst reddede det flade skud. Minuttet efter var endnu et gult boldtab dyrt, og så stod der 3-0.

Louka Prip havde AC Horsens’ bedste forsøg i kampen, da han tvang Brunst ud i fuld længde. Bolden var også Vejles netmasker, men målet blev annulleret på grund af hånd på bolden.

Et kvarter før tid var indskiftede Nicolai Brock-Madsen på spil, men han headede lige forbi mål, og tættere på kom AC Horsens ikke.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på søndag den 25. april, når AaB kommer på besøg.

Klik her for at læse mere info om den kamp.

Klik her for at købe billet til kampen.

Vejle – AC Horsens 3-0 (2-0)
1-0 Hugo Ekitike (17.)
2-0 Lukas Engel (31.)
3-0 Hugo Ekitike (57.)
 

AC Horsens: Delac, Nymann (Dyhrm 65.), Gomez (Ludwig, 65.), Kiilerich, Buus, Jacobsen (Brock-Madsen, 64.), Gemmer, Kruse (Hansson, 46.), Prip, Brajanac (Qamili, 46.), Tengstedt.

Vejle: Brunst, Yamga, Ojala, Kolinger, Bengtsson (Davidsen, 77.), Schoop (Gundelund, 77.), Ezatolahi, Mucolli (Ramadani, 72.), Sousa, Ekitike (Onugkha, 72.), Engel (Davidsen, 80.).

Advarsel, AC Horsens: Gemmer (73.), Qamili (90.)

Advarsel, Vejle: Ingen.

Dommer: Jens Maae

Tilskuere: 4.075

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.