AC Horsens tabte i Viborg


12. maj 2017

AC Horsens var fredag aften på besøg i Viborg, og hjemmeholdet vandt den første playoff-kamp med 3-0.

Værterne fik en god start på kampen og dominerede frem til 1-0 målet, og det var Frederik Møller, der uheldigt sendte bolden i det gule mål. Herefter kom ”de gule” bedre med i kampen, men det blev ikke farligt, og i stedet viste Viborg-spillerne tænder kort før pausen. Park forsøgte sig med en god afslutning, men 1-0 holdt til pausen.

AC Horsens kom længere frem på banen i 2. halvleg, men hjemmeholdet holdt stand, og i stedet øgede Park til 2-0 efter et-to spil med Deble. AC Horsens var ikke mange centimeter fra et reduceringsmål, og det var Viborg-keeperen, der boksede bolden ind på stangen, men desværre røg den ud i feltet og ikke ind i målet.

Desværre formåede Viborg at score igen kort før slutfløjtet. Steve Clark reddede Serge Debles skud, og Osama Akharraz nåede bolden først og sendte den i netmaskerne.

AC Horsens spiller returkamp mod Viborg F.F. allerede på tirsdag den 16. maj klokken 20.00.

Klik her for at købe print selv-billetter til opgøret.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret mod Viborg F.F.

Her kan du læse, hvad bold.dk. har skrevet om opgøret mod Viborg F.F.

Viborg F.F. – AC Horsens 3-0 (1-0)
1-0 Selvmål (21.)
2-0 Jung-Bin Park (78.)
3-0 Osama Akharraz (87.)

AC Horsens: Clark, Nymann, Helgason, Sanneh, Møller, Mehl (Kryger, 67.), O’Brien, Tshiembe, Kortegaard (Qvist, 82.), Finnbogason, Aabech (Hansson, 54.).

Viborg F.F.: Viitala, Pallesen, Moberg, Reese, Thorsen, Kamper, Grønning, Park (Akharraz, 81.), Jakobsen (Fochive, 85.), Curth (Keller, 66.), Deble.

Advarsel, AC Horsens: Tshiembe (25.), Kryger (83.)

Advarsel, Viborg F.F.: Ingen

Tilskuere: 3.020

Dommer: Michael Tykgaard

Klik her for at se mere statistik om kampen.