AC Horsens tabte knebent til OB


24. februar 2019

AC Horsens spillede søndag eftermiddag mod OB på CASA Arena Horsens, og det var de fynske gæster, der kunne glæde sig over en 2-1 sejr.

Det var også OB, der kom bedst i gang på den gule hjemmebane, og både Bashkim Kadrii og Troels Kløve forsøgte sig, men helt farligt blev det ikke.

Der var anderledes effektivitet over Peter Nymann, da han fik en skudmulighed i det 18. minut. Michael Lumb sendte bolden ind foran kasse, og den landede for fødderne af Nymann, der svingede venstreskøjten og fik netmaskerne til at blafre.

Bashkim Kadrii var tæt på at svare igen et par minutter senere, men en storspillende Kevin Ray Mendoza hev en fantastisk redning ud af ærmet. Desværre var Bashkim Kadrii ikke færdig, og han udlignede i det 26. minut, da han stod fri på kanten af feltet.

AC Horsens kom godt ud fra pausen og var det bedste hold i de sidste 45 minutter, men det blev opad bakke i det 56. minut, da Hallur Hansson modtog det andet gule kort og måtte forlade banen. Det andet gule kort blev givet for film, og det var yderst tvivlsomt.

Det gav selvfølgelig gæsterne en fordel, men ”de gule” kæmpede heroisk. I det 70. minut slap Casper Nielsen igennem i feltet, men han skød heldigvis forbi det lange hjørne. Med 10 minutter tilbage af kampen kunne Anders K. Jacobsen lade sig hylde som matchvinder, da han dirigerede bolden i nettet.

AC Horsens forsøgte at presse på i slutminutterne, men det ændrede ikke på stillingen.

AC Horsens spiller hjemmekamp igen søndag den 17. februar klokken 17.00, når Brøndby kommer på besøg.

AC Horsens – OB 1-2 (1-1)
1-0 Peter Nymann (18.)
1-1 Bashkim Kadrii (26.)
1-2 Anders K. Jacobsen (81.)

AC Horsens: Mendoza, Frantsen, Juel Andersen, Kortegaard (Skytte, 82.), Lumb, Nymann, Nilsen, Hansson, Prip (Jacobsen, 60.), Drost (Qvist, 76.), Junker.

OB: Grytebust, Laursen, Leeuwin (Greve, 78.), Tverskov, Lund, Laursen, Nielsen, Drachmann (Thomasen, 66.), Kløve (Helenius, 78.), Jakobsen, Kadrii.

Advarsel, AC Horsens: Hansson (49., 56.), Drost (73.)

Advarsel, OB: Barrett Laursen (59.)

Tilskuere: 3.162

Man of the match: Peter Nymann

Dommer: Michael Tykgaard

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.