AC Horsens tabte til kyniske Hobro


23. marts 2021

AC Horsens gav tirsdag reserverne kampminutter, da de spillede 2 x 30 minutter mod Hobro, som både havde Kirkevold, Anton Skipper, MP og Thychosen med.

Allerede efter 4 minutter bed gæsterne fra sig. Et cutback endte for fødderne af Tengstedt, men hans afslutning sad desværre lige på hjemmeholdets målmand.

”De gule” pressede længe på for en scoring, og i det 22 minut sparkede både Frantsen og Kirkel lige forbi mål, og hjemmeholdets mål var nærmest forvandlet til et flipperspil.

Alligevel bragte hjemmeholdet sig foran, da Kirkevold stensikkert udnyttede en fejl hos gæsterne.

I pausen skiftede gæsterne Gemmer og Wagner ud, mens Angelo og Kruse kom på banen. Derudover ændrede AC Horsens formation og gik fra 3-5-2 til 4-3-3.

Det satte endnu mere hjemmeholdet under pres, og Agust fik en rigtig fin mulighed, men igen klarede hjemmeholdets keeper. Tæt på kom Thorsen også, da Angelo smart fandt Tengstedt, som første gang slog et indlæg indover, som Thorsen var tæt på at styre i mål.

David Kruse forsøgte sig også fra distancen, men måtte også se sit forsøg blive reddet, og så går det tit sådan, at stik mod spil og chancer lukkede og slukkede Danny Amankwaa kampen i sidste sekund til 2-0.