AC Horsens tager forholdsregler i forhold til coronavirus


5. marts 2020

AC Horsens spiller som planlagt pokalkvartfinale mod Silkeborg IF på CASA Arena Horsens torsdag den 5. marts klokken 20.00.

Torsdag eftermiddag har Divisionsforeningen meddelt, at coronavirus har ramt 3F Superligaen, men der er heldigvis ikke meldt om smittede spillere, trænere, ledere eller andre i hverken AC Horsens eller Silkeborg IF.

AC Horsens har dog valgt at tage forholdsregler i forhold til coronavirus, og derfor bliver der ikke spillerbesøg i fanklubben eller i ACHibalds Corner før og efter kampen. Klubben opfordrer tilskuere og andre interessenter til ikke at møde op på stadion, hvis de har befundet sig i et af risikoområderne eller har været i kontakt med en smittet person.

Spillere, trænere og ledere afholder sig fra kontakt med andre end kampens aktører, og derfor vil der ikke være håndtryk, highfives og autografskrivning til fans.

- Vi bliver løbende orienteret om situationen af Divisionsforeningen og følger selvfølgelig anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne. Som tingene ser ud nu, så spiller vi i aften i Sydbank Pokalen og fremadrettet i 3F Superligaen, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.