AC Horsens tilknytter Jacob Trenskow


18. september 2020

AC Horsens har haft 19-årige Jacob Trenskow til prøvetræning i lidt over en uge, og han har gjort det så overbevisende, at han er blevet udstyret med en kontrakt frem til årsskiftet.

Jacob Trenskow begyndte at spille fodbold i BMI og skiftede til AGF som 11-årig, og han har spillet i AGF frem til august i år.

Han var til prøvetræning i FC Fredericia i en uge under Jonas Dal, og da cheftræneren skiftede til AC Horsens, forsøgte Trenskow at spille sig til en kontrakt hos ”de gule”.

Jonas Dal har altså set en del til Jacob Trenskow, og han ser frem til samarbejdet.

- Jacob Trenskow er en enormt talentfuld spiller med et stort potentiale. Han er dygtig på og med bolden, god i mellemrummene og i vendingerne, og så er han svær at tage bolden fra. Han har et fantastisk venstreben og et fint overblik, men han har selvfølgelig også ting, han skal udvikle yderligere, inden han bliver superligaspiller. Vi håber på, at det kommer hen over det næste stykke tid, så vi kan forlænge kontrakten, lyder det fra Jonas Dal.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård ser spændende perspektiver i Jacob Trenskow.

- Vi har fået rigtig gode referencer på Jacob Trenskow, og han har leveret et fint indtryk via sine præstationer på træningsbanen, så han har bestemt været et positivt bekendtskab. Som person og spiller passer han rigtig godt ind i AC Horsens, og der er ingen tvivl om, at han vil rykke sig yderligere ved at blive en del af vores fuldtidsprofessionelle setup, fortæller Niels Erik Søndergård.

Jacob Trenskow ser frem til at blive en del af AC Horsens.

- Det er et spændende projekt, Jonas Dal er i gang med i AC Horsens, og jeg kan sagtens se mig selv være en del af det. AC Horsens er en seriøs klub med mange dygtige spillere, der spillemæssigt supplerer hinanden godt, og der er et højt niveau til træning. I første omgang skal jeg udvikle mig så meget som muligt, og jeg håber på indhop i 3F Superligaen, men det kræver, at jeg præsterer til træning og i reserveligakampene, lyder det fra Jacob Trenskow, der er midtbanespiller og foretrækker at være på den centrale del af banen.

Jacob Trenskow får trøje nummer 24.