AC Horsens uddeler karantæner: Det skal være trygt at gå til fodbold


4. marts 2019

Det skal være en god og tryg oplevelse at gå til fodbold, når AC Horsens spiller kampe i Superligaen, og sådan har det heldigvis også været gennem årene.

I lørdags var der så desværre en uheldig episode umiddelbart efter kampen mellem AC Horsens og Esbjerg fB i Esbjerg, og urolighederne har nu fået den konsekvens, at der er blevet tildelt karantæner af kortere eller længerevarende karakter til en håndfuld personer.

Der er rigtig mange gule fans, der opfører sig eksemplarisk, og det er ikke mindst af hensyn til dem, at AC Horsens har valgt at trække en streg i sandet.

- Vi kan som klub ikke leve med, at få personer ødelægger det for fællesskabet, og derfor har vi valgt at tildele karantæner. Vi har en positiv dialog med fanklubben i forhold til at skabe et endnu bedre miljø, og det samarbejde fortsætter vi med, for det skal altid være en god og tryg oplevelse at gå til fodbold, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

AC Horsens har i denne sæson oplevet medvind på flere parametre, og på CASA Arena Horsens er tilskuergennemsnittet steget med 25 procent i forhold til sidste sæson, hvis man kigger på de første 23 runder i begge sæsoner.

- Det er et langt, sejt træk at få endnu flere tilskuere på stadion, men vi har forbedret os på en række parametre og har også udviklet nye tiltag. Vi er langt fra i mål endnu, men tallene og den generelt positive feedback fra tilskuere, sponsorer og fans vidner om, at vi er på rette vej, fortæller Kristian Nielsen.