AC Horsens udlejer Frederik Helstrup til Helsingborgs IF


30. marts 2015

AC Horsens har indgået en lejeaftale med svenske Helsingborgs IF omkring Frederik Helstrup gældende for perioden den 30. marts 2015 til 31. juli 2015, hvorefter Frederik Helstrup returnerer til AC Horsens.

Træner Bo Henriksen udtaler omkring udlejningen af Helstrup.

- Frederik har ikke spillet så meget som både han og AC Horsens har ønsket i 2015. I efteråret fik Helstrup en del mere spilletid, men andre har overhalet Helstrup omkring spilletiden efter nytår. Derfor har AC Horsens indvilget i at udleje Helstrup frem til 31. juli 2015, hvor vi så får Frederik tilbage i fuld kampform, da den svenske liga køre på højtryk henover sommeren, udtaler træner Bo Henriksen.

For Frederik Helstrup er udlejningen en mulighed for at få mere spilletid i benene.

- Jeg vil gerne spille noget mere fast, og lige nu var udsigterne for fast spilletid ikke så gode i AC Horsens. Derfor er udlejningen til Helsingborgs IF en mulighed for at prøve mig selv af på højeste niveau og få noget mere spilletid. Selvom jeg skal spille henover sommeren, gør det mig ikke så meget. Jeg elsker at spille fodbold og i juni og juli er forholdene for fodbold jo perfekte, udtaler Frederik Helstrup.

Udlejningen af Frederik Helstrup vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til cheftræner Bo Henriksen på telefon 26 25 46 65.

Foto: badenfoto.dk