AC Horsens viste fantastisk moral i sejr over OB


1. december 2019

AC Horsens-spillerne viste fantastisk moral i dagens opgør mod OB, der kom foran 1-0, da Bashkim Kadrii udnyttede et straffespark.

Men ”de gule” har ikke tabt på hjemmebane siden august, og sådan skulle det heller ikke gå i dag, for AC Horsens vendte kampen med to mål i 2. halvleg.

I det 22. minut pegede dommer Sandi Putros på pletten, da han vurderede, at Michael Lumb havde armen på bolden, og Bashkim Kadrii bragte fynboerne i front. Det slog dog ikke det gulklædte hjemmehold ud, og der var optræk til flere fine angreb, men helt farligt blev det ikke inden pausen.

AC Horsens sad på opgøret fra 2. halvlegs start, og Nicolai Brock-Madsen trykkede af efter et glimrende rush, men keeperen nappede forsøget med en fodparade. Efter en times spil faldt udligningen efter et hjørnespark, og det var OB-spilleren Marco Lund, der var uheldig at sende bolden ind i nettet.

Tre minutter senere kronede Bjarke Jacobsen en fremragende insats i midterforsvaret ved at blive matchvinder, da han bankede bolden i kassen efter et indkast.

Det bragte fynboerne længere frem på banen, men uden at det for alvor blev farligt. I den anden ende var Ayo Simon Okosun ikke mange centimeter fra at lukke kampen, men hans afslutning strøg forbi kassen, og Louka Prip måtte se et kanonhug ryge lige forbi mål i overtiden.

AC Horsens spiller allerede igen på fredag den 6. december klokken 19.00 på udebane mod Hobro IK. AC Horsens arrangerer udebanetur sammen med Fanklubben Den Gule Fare. Billetsalg til stemningsbus og familiebus er i gang. Klik her for at gå til billetsalg.

AC Horsens runder efterårssæsonen af med hjemmekampen mod SønderjyskE søndag den 15. december klokken 12.00. Klik her for at købe billet til det opgør.

AC Horsens – OB 2-1 (0-1)

0-1 Bashkim Kadrii (23.)
1-1 Selvmål (61.)
2-1 Bjarke Jacosen (64.)

AC Horsens: Delac, Nymann, Kiilerich, Jacobsen, Lumb, Prip, Hansson, Okosun Thorsen, Brock-Madsen, Frantsen (Therkildsen, 79.).

OB: Christensen, Lund, Juel Andersen, Lund, Kløve (Greve, 63.), Thomasen (Frøkjær-Jensen, 62.), Drachmann, Laursen, Jebali, Kadrii, Svendsen (Jacobsen, 75.).

Advarsel, AC Horsens: Lumb (24.)

Advarsel, OB: Marco Lund (59.)

Tilskuere: 1.690

Man of the match: Bjarke Jacobsen

Dommer: Sandi Putros

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.

Foto: Charlotte Adsbøl