AC i for lavt gear


8. februar 2012

AC Horsens mødte Esbjerg fB her til eftermiddag og vestjyderne var klart bedre end de gule gæster, der måtte indkassere et 0-3 nederlag.

Det begyndte ellers lovende for Mølbys mandskab, der satte sig på kampen og var det dominerende mandskab i det første kvarters tid. Det resulterede blandt andet i godt angrebsspil i det tredje minut, hvor Henrik Toft fandt Jeppe Mehl på højrekanten og han sendte bolden skråt bagud til Ken Fagerberg, der dog skød bolden langt over mål.

I kampens indledende fase fungerede AC Horsens’ presspil fint og det førte til flere brudte Esbjerg-opspil, men langsomt begyndte ”De Gule” at falde i niveau. Esbjerg satte sig efterhånden på kampen og Sebastian Andersen, der tidligere har været udlejet til AC Horsens, sendte den første advarsel afsted i det 21. minut, da han med et godt skud tvang Robert Veselovsky til at give hjørnespark. Fire minutter senere førte gode Esbjerg-kombinationer til en halv friløber, men det blev for ubeslutsomt og chancen løb ud i sandet. I det 28. minut var Sebastian Andersen igen på spil og denne gang fandt han Demba-Nyrén, der afsluttede første gang, men heldigvis over mål. Demba-Nyrén havde faktisk bolden i netmaskerne seks minutter før pausen, men scoringen blev annulleret på grund af frispark mod Niels Lodberg.

To minutter før pausen måtte Robert Veselovsky så hente bolden ud af netmaskerne for første gang og det var efter en situation, hvor han boksede bolden ud på en Esbjerg-spiller, hvorefter den strøg i kassen.

Ærgerlig afslutning på halvlegen for ”De Gule”, der manglede den sidste skarphed i de offensive aktioner og havde svært ved at håndtere hjemmeholdets omstillinger og gode løb fra anden række, når Demba-Nyrén holdt fast i bolden.

AC Horsens kom udmærket ud af starthullerne i 2. halvleg og det førte blandt andet til et udmærket hovedstød af Henrik Toft, men spillerne fandt aldrig rigtig rytmen. I det 53. minut sendte Sebastian Andersen et frispark i muren og returen strøg ud til en Esbjerg-spiller, der satte 2-0 målet i kassen. Kort efter havde Martin Braithwaite en stor mulighed, men han skød langt over mål. Indskiftede Mikkel Agger lukkede kampen med et hovedstødsmål i det 76. minut.

AC Horsens:

Robert Veselovsky

Troels Kløve, Morten Rasmussen, Niels Lodberg, Anders Nøhr

Jeppe Mehl, Martin Spelmann, Martin Retov, Johan Absalonsen

Ken Fagerberg, Henrik Toft

 

Indskiftninger:

45. Nabil Aslam (Morten Rasmussen)

57. Alexander Juel Andersen (Niels Lodberg)

60. Lasse Kryger (Henrik Toft)

61. Janus Drachmann (Martin Retov)

68. Kenan Hajdarevic (Ken Fagerberg)

68. André Bjerregaard (Johan Absalonsen)

79. Hamza Kizil (Troels Kløve)

86. Christian Madsen (Jeppe Mehl)

Foto: badenfoto.dk