AC klar til topopgør


4. juni 2011

Weekendens runde i U19 Divisionen byder for AC Horsens’ vedkommende på topkamp mod Kolding FC, der lige nu indtager rækkens femteplads. Holdet fra Kolding har haft et særdeles fint forår, hvor det er blevet til 23 point i de 12 runder som er spillet, hvilket er flot. Samlet set er Kolding dog et pænt stykke fra AC Horsens, som indtager en fornem andenplads med kun to point op til Næstved på duksepladsen.

- Vi ved, at det bliver en tæt afslutning på sæsonen og vi tager en kamp af gangen. Der er ni point at spille om og vi har selv Næstved hjemme den 18. juni. Hvis den kamp skal blive spændende, så kræver det en sejr i dag over Kolding FC. Vi har nogle forhindringer, som vi skal igennem, hvilket vi er klar til og vi er selvfølgelig beredt på at Kolding FC skal besejres i dag, fortæller cheftræner Claus Troelsen.

Han har til dagens kamp lavet en enkelt ændring i kamptruppen. Vinojan Vetha glider ud, mens Jannik Pedersen går ind. Derudover er Frederik Rønnow gået på ferie sammen med den øvrige superligatrup, hvilket gør at Can Dursun indtager AC buret.

Truppen ser dermed således ud:

Can Dursun

Ergjan Zejnullahu

Jakob Rasmussen

Nihad Islamovic

Sebastian Nielsen

Mads Kløve Hallstrøm

Kristoffer Gjettermann

Jesper Fries

Seámus Bartholdy

Patrick Nielsen

Patrick Grønbech

Jannik Pedersen

Mads Damgaard

Hüseyin Sarigöz