AC-netværk kaster millionkontrakt af sig


15. februar 2012

En af AC Horsens’ loyale sponsorer, Careitec A/S, har sikret sig leverancen af it-netværk i forbindelse med EU-formandskabet i Horsens og det er en opgave til fire millioner kroner. Konkret handler det om al it og teknisk setup i forbindelse med de møder, der under forårets EU-formandskab afholdes på CASA Arena Horsens.

Careitec A/S sikrede sig opgaven i konkurrence med flere store IT-virksomheder og i samarbejde med virksomheder fra AC Horsens’ erhvervsnetværk.

- Vi er en del af AC Horsens’ erhvervsnetværk og jeg valgte at kontakte folk, der kunne have interesse i at blive en del af entreprisen. Elcon A/S og Solutors A/S synes det lød interessant, og resultatet blev, at vi bød ind på opgaven som underleverandør for Hotel Opus, og at Elcon og Solutors er underleverandører for os, fortæller Lena Hansen fra Careitec A/S og fortsætter:

- Vores historie er et bevis på, at aktive erhvervsnetværk som AC Horsens’ virker, og hvis man netværker aktivt og seriøst nok, så kan møder i en professionel, lokal netværksgruppe ende med, at lokale virksomheder samarbejder om et stort projekt – i dette tilfælde et teknisk, kompliceret IT-projekt, hvor vi har vundet entreprisen foran store IT-virksomheder. Vi havde sandsynligvis ikke fået entreprisen udenom AC Horsens’ erhvervsnetværk.

Direktør Henrik Ravn glæder sig over, at AC Horsens har været en indirekte medspiller i Careitecs millionkontrakt.

- Det er fantastisk at se et lokalt firma vinde så stor en kontrakt og jeg er rigtig glad for, at yderligere to medlemmer af vores erhvervsnetværk får glæde af ordren. Det her er et meget godt bevis på, hvor vigtigt netværk er i dag og herfra skal lyde et stort tillykke til de tre virksomheder, siger Henrik Ravn.

AC Horsens har oplevet så stor efterspørgsel på deltagelse i klubbens erhvervsnetværk, at endnu en gruppe er blevet etableret.