AC-talenter træner med superligatruppen


6. februar 2012

Gilberto Macena, Martin Retov og resten af spillerne i superligatruppen har fået selskab på træningsbanen af otte gule talenter her i opstarten. Det drejer sig om Jakob Rasmussen, Patrick Grønbech, Jeppe Svenningsen, Mads Damgaard, Oguzhan Özcelik, Kristoffer Gjettermann, Patrick Nielsen og Jesper Fries.

Tre af talenterne træner tre gange om ugen, mens de øvrige træner en gang om ugen.

- Vi har valgt at lade de otte U-19 spillere træne med for at se, om de kan blive endnu bedre af at blive matchet hårdt. De har den rette indstilling og de har alle gjort en god figur, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

- Det de lykkes med i det daglige miljø, lykkes de måske ikke med her på samme måde og de får en fornemmelse af, hvad der skal til for at begå sig. De ser ting på det her niveau, som de ikke ser, når de træner med deres eget hold og de mærker det gennem træningen, hvilket vil udvikle dem endnu mere. Vi kan lade de her spillere træne med A-truppen pga. vores målrettede talentudvikling, fortæller cheftræner Johnny Mølby.

Cheftræneren fremhæver Jakob Rasmussen som en af de spillere, der har gjort det bedste indtryk.

- Jakob Rasmussen er et godt eksempel på, hvordan de unge spillere arbejder. Han er meget ydmyg i forhold til at være med, men han er ikke tilbageholdende på nogen måde. Han tager kæmpe skridt i øjeblikket og fik også spilletid i den første træningskamp mod Randers FC, så han har sat et fint aftryk. Han kommer med masser af energi og er uimponeret. Hans eksempel er det tydeligste, men de andre spillere gør det også rigtig godt, lyder det fra Johnny Mølby.

Foto: badenfoto.dk