Agesen er på græs


9. januar 2012

Mads Agesen har været skadet i over et år med en drilsk knæskade, men det begyndte at gå den rigtige vej i slutningen af 2011 og i dag tog han så hul på det nye år ved at deltage i formiddagens træningspas med holdkammeraterne. Han deltog i de forskellige løb og i pasningsøvelserne, men valgte at gå ind, da der blev fløjtet op til spil på stor bane.

- Det er en lang opstart og jeg skal starte stille og roligt, så det var efter aftale, at jeg gik ind. Her i starten gælder det om at finde balancen mellem at spare knæet lidt og holde det i gang, så jeg skal på banen tre gange om ugen og supplere med fitness. Efter et stykke tid må vi se, hvordan knæet reagerer og så tager vi den derfra, fortæller Mads Agesen, der har trænet flittigt i vinterpausen.

- Jeg har virkelig gået til den i pausen med løb og styrketræning, for jeg har ikke haft brug for pausen som de andre spillere. Det har helt klart hjulpet mig og det er en befrielse at løbe på banen uden at tænke på knæet. Boldfølingen og min timing er overraskende god, men jeg mangler selvfølgelig noget, vurderer Mads Agesen.

Han er optimistisk og sigter efter at få spilletid, når han og holdkammeraterne er på træningslejr i Tyrkiet i midten af februar.

- Hvis det går efter planen, så skal jeg være fuld kampdygtig på vores træningslejr og mit mål er at få spilletid i en af træningskampene i Tyrkiet. Hvis det sker inden, så betragter jeg det som en bonus. Under alle omstændigheder er det super at være en del af holdet igen, lyder det fra Mads Agesen.