Agesen forventer hård julemåned


17. november 2011

Mads Agesen har været igennem et hårdt fodboldår, der er blevet ødelagt af en knæskade og han har været fast gæst i fitness, men nu begynder det at lysne for den stærke midterforsvarer. Jern i fitness er så småt blevet afløst af græs under støvlerne og Agesen er optimistisk, selvom et comeback bliver ikke aktuelt før til næste år.

- Jeg er begyndt at træne på banen med Uffe (fysioterapeut), hvor vi løber og dyrker lidt småbold, og det går faktisk ret godt. Der har ikke været nogen reaktion i knæet, så det går som det skal og jeg skal følge Uffes plan i de næste tre uger. Herefter skal jeg knokle på i december og starten af januar, så jeg forhåbentlig kan begynde stille og roligt med de andre efter nytår. December bliver stenhård for mig, men det har jeg det fint med. Jeg har været ude i over et år, så jeg vil gerne være et skridt foran de andre og min grundform bliver vigtig i forhold til at undgå følgeskader, lyder det fra Mads Agesen, der altså må supplere julegaveindkøb med styrketræning og løb.

Det bekymrer ham dog ikke og han er rigtig glad for, at han er kommet så langt i forløbet.

- Det er virkelig dejligt at være på græs efter så mange timer i fitness og jeg føler mig efterhånden som en på 22 år igen. Jeg har aldrig haft så meget lyst til fodbold og jeg har virkelig savnet at spille med gutterne. Jeg har forsøgt at være så meget omkring kampene som muligt for at være sammen med truppen, men det er jo aldrig det samme, når man er skadet og de andre skal til taktikmøde. Men nu går det heldigvis den rigtige vej og det kan godt blive en kamp for Uffe at holde mig tilbage, for jeg vil bare gerne på træningsbanen, slutter Mads Agesen.

Foto: badenfoto.dk