Agesen: Fuldt fortjent sejr


20. maj 2012

AC Horsens vandt ”slaget om Østjylland” her til eftermiddag, hvor AGF blev besejret med 3-1, og ”De Gule” holder fast i bronzepladsen frem til sidste spillerunde.

Sejren kom i hus blot tre dage efter pokalfinalen, og det var en glad Mads Agesen, der kunne gøre status efter kampen.

- Vi vinder fuldt fortjent i dag. Vores midtbane er utrolig aggressiv, og det er med til at hjælpe hele holdet. Det virkede som om, at vi var mere klar end AGF, og selvom vi fik en mavepuster med udligningen, fortsatte vi det gode spil. I 2. halvleg var vi dødbringende i omstillingsspillet, og AGF havde vel kun Søren Bergs forsøg, der landede i ryggen på Thomas Kortegaard, fortæller Mads Agesen.

Der blev sat stadionrekord med 9.064 tilskuere på CASA Arena Horsens i dag, og det var et stort tema i omklædningsrummet.

- Vi spillede i en sindssyg flot kulisse i dag, og det var både AGF’s og vores fans med til at bidrage til. Vores hjemmepublikum løftede os fra første minut, og det gav et boost til de spillere, der var lidt trætte efter det hårde kampprogram. Jeg har aldrig spillet i en bedre kulisse på hjemmebane, og det vil jeg selvfølgelig gerne prøve hver gang. Stor ros til tilskuerne, der så kort tid efter pokalfinalen dukkede op for at støtte os igen, lyder det anerkendende fra Mads Agesen.

Foto: badenfoto.dk