Agesen jagter kampformen


10. februar 2012

AC Horsens’ spillere, trænere og ledere siger farvel til et snedækket stadion og goddag til græsbaner, når holdet dribler på træningslejr i Tyrkiet fra i morgen.

Med i flyet er blandt andre Mads Agesen, der har deltaget i opstarten uden problemer og formen er efterhånden blevet så god, at han jagter spilletid i Tyrkiet.

- Det går rigtig godt med mit knæ og det er fantastisk efter mere end et år på sidelinjen. Jeg har misset nogle træningspas her i opstarten, men det har udelukkende været for at skåne knæet og jeg har heldigvis undgået dumme følgeskader. Nu mangler jeg egentlig bare kampformen og jeg vil meget gerne have spilletid i Tyrkiet for at vise Johnny, at jeg stadig kan spille fodbold. Et eller andet sted er jeg glad for alle minutter, for jeg står nok ikke forrest i køen efter min skade, vurderer Mads Agesen.

”De Gule” kan se frem til mange træningspas på græs og et par hårde træningskampe mod Røde Stjerne Beograd og Partizan Beograd.

- Vi bliver testet på et rigtigt højt niveau og hvis de kommer med det hele, så er det to meget stærke modstandere, men det er kun godt at komme op at ringe, lyder det fra Mads Agesen.

Foto: badenfoto.dk