AJ Byggeservice og Bytømreren vil sammen styrke lokalkendskab


10. februar 2020
Både AJ Byggeservice og Bytømreren har gennem længere tid, været en del af sponsorkredsen i AC Horsens. Nu er virksomhederne repræsenteret sammen.
 
Med fokus på etablering af et gensidigt og udbytterigt samarbejde, købte Bytømreren aktiemajoriteten i AJ Byggeservice, i foråret 2019. Nu ønsker virksomhederne derfor at samle sponsoratet, for herved at profilere Bytømreren og AJ Byggeservice som en samlet pakke gennem AC Horsens. 
 
- Det skal være med til at styrke vores lokale forankring i Horsens, og derudover vil vi også gerne støtte op om det lokale. Det er netop vigtigt, når man er en del af erhvervslivet i byen, fortæller adm. direktør Simon Jæger fra Bytømreren.
 
Afdelingsleder i AJ Byggeservice, Jens Arne Pedersen, har været en del af handelsnetværket lige så længe det har eksisteret. Her er han en del af netværksgruppen ”Pynten”.
 
- Når jeg deltager, så er det ikke for at få kaffe, men for at bidrage med noget, for det er min holdning, at hvis man vil have noget, skal man også samtidig bidrage. Jeg kendte mange af deltagerne i forvejen, men netværket giver mulighed for at opbygge gode samarbejdsrelationer og skaber plads til gensidig udveksling af viden mellem alle deltagere i handelsnetværket, fortæller Jens Arne Pedersen.  
 
I AJ Byggeservice og Bytømreren er de glade for, i fællesskab, at bakke op om det lokale erhvervsliv, og de ser frem til et godt samarbejde med alle i handelsnetværket.
 
I dag beskæftiger AJ Byggeservice og Bytømreren tilsammen ca. 180 medarbejdere, fordelt over tre lokationer, hhv. Aarhus, Odder og Horsens. 
 
Læs mere om AJ Byggeservice: https://www.aj-byggeservice.dk/
Læs mere om Bytømreren: https://bytomreren.dk/