All star-hold: Interview med Anders Nøhr


24. april 2019

I år er det 25 år siden, AC Horsens blev stiftet af HfS og FC Horsens med det formål at samle de bedste spillere på et fælles elitehold, og det fejrer ”de gule” på flere måder i 2019.

Der har været rigtig mange dygtige spillere i AC Horsens gennem årene, og der har været mange fanfavoritter hos både små og store gule fans, så det bliver ikke en nem opgave, men nu skal alletiders all star-hold udpeges.

Anders Nøhr fortæller her om karrieren hos ”de gule”:

Hvordan oplevede du tiden i AC Horsens?
Jeg var i AC Horsens i ca 8 år over to perioder i 20érne. Det er en periode af ens liv som er meget definerende for ens udvikling som person, og derfor har AC Horsens selvfølgelig været ekstrem vigtig og en stor del af den jeg er i dag - både værdi- og normmæssigt. Jeg har været priviligeret at arbejde med nogle mennesker som både har været enormt dygtige og ærgerrige men samtidig menneskefokuserede. Når jeg i dag kigger tilbage på min tid i AC Horsens, kigger jeg tilbage med stolthed. Ikke bare ift, hvad jeg selv opnåede som var langt ud over mine forventninger, men i større grad på det som holdet, klubben, og sports-byen Horsens oplevede i den tid.

Hvad var dit højdepunkt i klubben?
Der vil jeg bruge et fy-ord i dagens fodbold danmark - nemlig PROCESSEN. Jeg kom til klubben i 2001 hvor klubben (uden at ville såre nogle) vel var på et niveau som i dag ikke er langt over det vi ser i 2 div. Jeg sluttede med at spille på Jose Alvalade Stadion i Lissabon hvor spillere som Figo, Ronaldo og Balakov har trådt sine fødder. Det er altså en enorm udvikling.

Hvad laver du i dag?
Jeg har en lille virksomhed der hedder MIIEGO. Vi laver høretelefoner til sportsudøvere.

Klik her for at gå til afstemningen på AC Horsens’ facebookside.