All star-hold: Interview med Frederik Rønnow


3. april 2019

I år er det 25 år siden, AC Horsens blev stiftet af HfS og FC Horsens med det formål at samle de bedste spillere på et fælles elitehold, og det fejrer ”de gule” på flere måder i 2019.

Der har været rigtig mange dygtige spillere i AC Horsens gennem årene, og der har været mange fanfavoritter hos både små og store gule fans, så det bliver ikke en nem opgave, men nu skal alletiders all star-hold udpeges.

Frederik Rønnow fortæller her om karrieren hos ”de gule”:

Hvordan oplevede du tiden i AC Horsens?
Min tid i AC Horsens er delt lidt op. Min første tid i ungdomsafdelingen var fantastisk. Både sportsligt men også socialt, hvor specielt tiden på Sportscollege Horsens står klarest. Jeg fik min debut i 2012, og den tid frem til nedrykningen var ligeledes fantastisk. Jeg fik mit gennembrud i superligaen, fik lov at spille pokalfinale og europæisk fodbold. Efter nedrykningen startede der en personlig turbulent tid med et mislykkes lejeophold efterfulgt af en langvarig skade. Men vejen tilbage fra skaden forløb godt takket være Uffe og Pold, som var stor hjælp. Alt i alt en rigtig god tid med fantastiske mennesker!

Hvad var dit højdepunkt i klubben?
Højdepunkterne i min tid i klubben har nok været, fra jeg fik min debut for klubben og så året frem. Kampene der står klarest er pokalfinalen i 2012, men nok allermest hjemmekampen i Europa League mod Sporting Lissabon.

Hvad laver du i dag?
Jeg spiller nede i Tyskland for klubben Eintracht Frankfurt. Desværre har jeg i min første tid i klubben ikke fået så meget spilletid. Men jeg er positiv og ser optimistisk på fremtiden.

Klik her for at gå til afstemningen på AC Horsens’ facebookside.