All star-hold: Interview med Lasse Kryger


30. juli 2019

I år er det 25 år siden, AC Horsens blev stiftet af HfS og FC Horsens med det formål at samle de bedste spillere på et fælles elitehold, og det fejrer ”de gule” på flere måder i 2019.

Der har været rigtig mange dygtige spillere i AC Horsens gennem årene, og der har været mange fanfavoritter hos både små og store gule fans, så det bliver ikke en nem opgave, men nu skal alletiders all star-hold udpeges.

Lasse Kryger fortæller her om karrieren hos ”de gule”:

Hvordan oplevede du tiden i AC Horsens?
Min tid i Horsens var fantastisk. Jeg nåede at prøve stort set det hele med klubben; spille om medaljer, spille pokalfinale, rykke ned og (heldigvis) rykke op igen. De år jeg havde i klubben, vil jeg altid se tilbage på med stolthed, for det er også en tid, hvor jeg lærte utrolig meget om mig selv, som spiller og som menneske, på både godt og ondt og det er noget jeg kan tage med mig videre i livet.

Hvad var dit højdepunkt i klubben?
Puha, jeg syntes, der er mange. Hele sæsonen 11/12, hvor vi spiller med i toppen af Superligaen står højt på listen, det samme gør pokalfinalen i ´12, som var en kæmpe oplevelse, ikke bare for alle spillerne, men for hele klubben.

Mit personlige højdepunkt er dog oprykningen til Superligaen i 2016. Efter nedrykningen i 2013 og min lille smuttur til OB, kom jeg tilbage til Horsens i januar ´16 med det mål for øje, at Horsens skulle tilbage i Superligaen. Det kom vi heldigvis, og det betød enormt meget for mig, fordi jeg netop havde været med til at rykke ned, og derfor følte jeg, at jeg havde en personlig andel i, at folk havde mistet deres arbejdsplads i ACH, fordi vi som spillere havde svigtet. Derfor betød det enormt meget for mig, da vi endelig sikrede oprykningen hjemme mod Skive, og det er for mig højdepunktet i min tid i klubben.

Hvad laver du i dag?
Jeg er netop kommet ind på universitetet, hvor jeg skal læse idræt og sundhed. Det glæder jeg mig meget til, og jeg håber, jeg kan få brugt en masse af den menneskelige erfaring, jeg har fået samlet op, efter et langt liv i fodboldens tegn.

Fansene kan kåre alletiders bedste højre kant via AC Horsens’ Facebookside senere på ugen.