All star-hold: Interview med Mads Rieper


30. maj 2019

I år er det 25 år siden, AC Horsens blev stiftet af HfS og FC Horsens med det formål at samle de bedste spillere på et fælles elitehold, og det fejrer ”de gule” på flere måder i 2019.

Der har været rigtig mange dygtige spillere i AC Horsens gennem årene, og der har været mange fanfavoritter hos både små og store gule fans, så det bliver ikke en nem opgave, men nu skal alletiders all star-hold udpeges.

Mads Rieper fortæller her om karrieren hos ”de gule”:

Hvordan oplevede du tiden i AC Horsens?
Jeg oplevede det som en tid, hvor det stort set kun gik fremad. Ærlig talt havde jeg ikke store forventninger, da Kent blev ved med at ringe til mig. Jeg var enormt skuffet over, at AGF ikke ville beholde mig. Derfor tænkte jeg, at ”nu starter jeg på lærerseminariet og så spiller jeg lidt 1. divisionsbold i AC”. Men fra starten af kunne jeg mærke, at der var noget helt specielt omkring truppen og klubben. Vi vandt de første 9 kampe og førte suverænt. At vi så smed en sikker oprykning væk, var set i bakspejlet kun en fordel. Andet år rykkede vi op og konsoliderede os de næste mange år i superligaen. Det gik kun fremad og man kunne virkelig mærke, hvordan hele byen var med os.

Hvad var dit højdepunkt i klubben?
Klart oprykningen i 2005. Det var en oplevelse, som man aldrig glemmer. Dramaet på Østerbro Stadion mod Skjold og hjemkomsten til Horsens, hvor (næsten) hele byen tog imod os, var en kæmpe oplevelse.

Hvad laver du i dag?
I dag er jeg skolelærer på Brøruphus Efterskole ved Skanderborg. Jeg underviser bl.a. på fodboldlinjen og det er jeg utroligt glad for. Det burde være alle unge mennesker forundt at få et år på efterskole.

Du kan stemme på Mads Rieper eller en af de andre midterforsvarere i dag, torsdag, når AC Horsens starter afstemningen på klubbens Facebookside.