All star-hold: Interview med Martin Halle


21. juni 2019

I år er det 25 år siden, AC Horsens blev stiftet af HfS og FC Horsens med det formål at samle de bedste spillere på et fælles elitehold, og det fejrer ”de gule” på flere måder i 2019.

Der har været rigtig mange dygtige spillere i AC Horsens gennem årene, og der har været mange fanfavoritter hos både små og store gule fans, så det bliver ikke en nem opgave, men nu skal alletiders all star-hold udpeges.

Martin Halle fortæller her om karrieren hos ”de gule”:

Hvordan oplevede du tiden i AC Horsens?
Det var en fantastisk tid både sportsligt og socialt. Vi var en stærk gruppe med mange sjove karakterer, som gjorde tiden både på og udenfor banen ekstremt underholdende og meningsfuld. Vi havde hverken det største talent, den stærkeste økonomi eller de bedste forhold – vi vandt altid på sammenhold og en god portion sindssyge.

Hvad var dit højdepunkt i klubben?
Oprykningen i 04/05. Kulminationen af flere års arbejde – personligt, som hold, som klub og som by. Horsens fik nyt liv. Byen var elektrisk, og vi befandt os i centrum af det hele. 

Hvad laver du i dag?
Jeg er medejer af møbelbrandet +Halle. Vi designer, udvikler og leverer møbler til virksomheder, lufthavne, uddannelsesinstitutioner mm. overalt i verden. 

Deltag i afstemningen om alletiders bedste venstre back via AC Horsens’ Facebookside i morgen.

Foto: Martin Ravn