All star-hold: Interview med Per Gade


24. april 2019

I år er det 25 år siden, AC Horsens blev stiftet af HfS og FC Horsens med det formål at samle de bedste spillere på et fælles elitehold, og det fejrer ”de gule” på flere måder i 2019.

Der har været rigtig mange dygtige spillere i AC Horsens gennem årene, og der har været mange fanfavoritter hos både små og store gule fans, så det bliver ikke en nem opgave, men nu skal alletiders all star-hold udpeges.

Per Gade fortæller her om karrieren hos ”de gule”:

Hvordan oplevede du tiden i AC Horsens?
Det var en fantastisk tid, og helt sikkert højdepunktet i min egen fodboldkarriere. Det med at være med til at skabe noget der på meget kort vokser ud af næsten ingenting til noget rigtigt stort er jo fantastisk. Sammenholdet i omklædningsrummet og de sjove typer vi havde på holdet, gjorde at AC-tiden altid vil være unik for mig.

Hvad var dit højdepunkt i klubben?
Klubbens første oprykning til superligaen og den modtagelse vi fik en sen søndag aften ved hjemkomsten til Horsens må være den største enkeltstående oplevelse. Jeg mindes det som om at hele Horsens og omegn var mødt frem i foyeren i Forum den aften. Så er der selvfølgelig også sejrene de følgende år over Brøndby og FCK på hjemmebane, der rent fodboldmæssigt stikker ud - lige som nogle søde sejre på udebane i Vejle og AGF jo altid varmer et gult hjerte.

 Hvad laver du i dag?
Jeg er inden for sundhedsbranchen og driver 2 fysioterapi-klinikker i Aalborg, hvor jeg også bor med min hustru og vores 2 drenge.

Klik her for at gå til afstemningen på AC Horsens’ facebookside.

Foto: Mette Mørk