All star-hold: Interview med Søren Jochumsen


25. marts 2019

I år er det 25 år siden, AC Horsens blev stiftet af HfS og FC Horsens med det formål at samle de bedste spillere på et fælles elitehold, og det fejrer ”de gule” på flere måder i 2019.

Der har været rigtig mange dygtige spillere i AC Horsens gennem årene, og der har været mange fanfavoritter hos både små og store gule fans, så det bliver ikke en nem opgave, men nu skal alletiders all star-hold udpeges.

Søren Jochumsen fortæller her om karrieren hos ”de gule”:

Hvordan oplevede du tiden i AC Horsens?
Det var en fantastisk tid jeg havde i AC Horsens, hvor jeg fik lov at spille klubben fra 2. division og op i Superligaen. Der var da også bump på vejen, men overordnet set er jeg rigtig glad og stolt over at have været med til at levere AC Horsens tilbage helt i toppen af dansk fodbold. Det var også med til at skubbe til udviklingen i klubben over mod fuldtidsprofessionelle tilstande og et nyt flot fodboldstadion, så det har været nogle år, jeg aldrig vil glemme og som altid vil være en del af mig som person.

Hvad var dit højdepunkt i klubben?
Højdepunktet var bestemt oprykningen til Superligaen i 2005. Oprykningen var glippet året før, men i 2005 lykkedes det. Sæsonen var fuld af mange højdepunkter, men oprykningskampen på Østerbro Stadion mod Skjold og den efterfølgende modtagelse i Forum Horsens var helt fantastisk stort.

Hvad laver du i dag?
Jeg arbejder som Eliteidrætskonsulent ved Horsens Kommune, hvor jeg arbejder med talentudvikling på tværs af kommunens eliteklubber.

Klik ind og deltag i afstemningen på AC Horsens' facebookside.