Alle mand til Lyngby!


13. marts 2018

AC Horsens runder grundspillet af med udekampen i Lyngby søndag den 18. marts klokken 17.00, og ”de gule” arrangerer igen bustur.

Kampen i Lyngby kan blive afgørende for AC Horsens’ muligheder for at slutte i top seks, og den gule opbakning i Lyngby bliver rigtig vigtig, så AC Horsens opfordrer de gule fans til at tage bussen – selskabet er fantastisk!

Der har været rigtig fin opbakning til de seneste udebaneture, og senest havde fansene en rigtig god udebanetur til Aalborg.

Søndag den 18. marts kører bussen fra CASA Arena Horsens klokken 13.00, og den drejer ind på samme adresse igen omkring klokken 22.00.

Prisen er 200 kroner for voksne og 150 kroner for børn, studerende og pensionister, og prisen inkluderer billet til kampen, bustransport og konkurrence i bussen med præmier fra AC Horsens.

Tilmelding er bindende og skal ske til Jonas Andersen på jonas@achorsens.dk eller ved at sende en sms på tlf. 51 81 52 61 senest søndag den 18. marts klokken 10.00. Betaling skal foretages ved tilmelding via MobilePay til tlf..

Udebanetur - LBK vs ACH 18/03         Udebanetur - LBK vs ACH Barn Stud Pens

Foto: Charlotte Adsbøl