Andersens første superligamål


4. december 2011

Alexander Juel Andersen spillede en bundsolid kamp som højre back på Lyngby Stadion og han krydrede det med noget så sjældent som et mål. Det er nemlig ikke hverdagskost at komme på tavlen for 20-årige Andersen, der ikke nåede at score for sin tidligere klub Viborg og blot havde scoret et pokalmål for ”De Gule” inden dagens kamp.

Men i dag scorede han så sit første superligamål og humøret var højt efter kampen.

- Vi plejer at træne situationer som den ved målet, hvor bolden kommer trillende og jeg hugger til, så det var fantastisk at se den gå i mål. Nu er det jo heller ikke hver dag, jeg scorer og jeg var tæt på med mit hovedstød på overliggeren mod OB, så det var dejligt, at det lykkedes i dag, lyder det fra Alexander Juel Andersen, der sammen med holdkammeraterne kan tage på ferie med en god fornemmelse.

- Det er altid svært at spille sæsonens første kamp og den sidste før en lang pause, men vi kontrollerede begivenhederne i dag og hentede tre meget vigtige point. Det var ikke en køn kamp og vi burde have omsat vores chancer til flere mål, men det vigtigste er resultatet og vi gav Søren Jochumsen en rigtig god afslutning. Vi havde talt om, at vi skulle være klar i hovederne, hvis vi skulle vinde over Lyngby og indstillingen var i top i dag, fortæller Alexander Juel Andersen.

Foto: badenfoto.dk