BAHN TAGPAP støtter lokalt i en svær tid


5. maj 2020

AC Horsens har en række loyale sponsorer og samarbejdspartnere, der bakker flot op om klubben i medgang og modgang, og her midt i en coronatid, har BAHN TAGPAP sagt ja til at blive en del af den gule sponsorkreds.

BAHN TAGPAP beskæftiger seks-syv medarbejdere og har mere end 15 års erfaring i at arbejde med tag, og BAHN TAGPAP kan både udføre nyt tag fra bunden og reparere gerne det eksisterende.

Det er Horsens-brødrene Allan Bahn og Nikolaj Bahn, der er indehavere af BAHN TAGPAP, og de har først og fremmest valgt at indgå sponsoratet for at støtte op om AC Horsens.

- Vi havde den første snak med AC Horsens for et års tid siden og har også deltaget i et møde, hvor vi kunne høre lidt om sponsorater i AC Horsens og høre andre sponsorer fortælle om, hvordan de oplever det at være sponsor i AC Horsens. Dengang havde jeg lige overtaget firmaet og var ikke helt klar til at blive sponsor, men det er vi nu, fortæller Allan Bahn og fortsætter:

- Lige nu står vi i en god tid for os, og vi vil gerne støtte AC Horsens i en tid, hvor klubben måske har det lidt svært. Det er vigtigt for os at komme ud til lokale borgere og støtte lokalt, så det var naturligt at blive sponsor i AC Horsens, lyder det fra Allan Bahn.

BAHN TAGPAPs sponsorat indeholder blandt andet VIP-billetter og tribunebilletter.

- Vi har medarbejdere, der får glæde af tribunebilletterne, og vi vil selv bruge VIP-billetterne til at netværke lidt mere uformelt, fortæller Nikolaj Bahn.

AC Horsens har stor succes med klubbens handelsnetværk, og BAHN TAGPAP bliver også en del af det.

- Vi glæder os enormt meget til at blive en del af Handelsnetværket, og det vægtede højt, da vi indgik sponsoratet. Vi har ikke en forventning om, at vi skaffer en masser kunder fra dag ét, men vi kan lære en masse af de andre deltagere og drage nytte af deres erfaringer, lyder det fra Nikolaj Bahn.

Klik her for at læse mere om BAHN TAGPAP.