BASE Erhverv hjælper tilskuerne med at holde varmen


8. november 2019

AC Horsens tager imod Silkeborg IF lørdag den 9. november klokken 16.00.

Kalenderen siger november måned, hvilket normalt er lig med køligt vejr, og temperaturen runder da også kun otte graders varme på lørdag, men BASE Erhverv er gået i offensiven, for at tilskuerne på Nordtribunen kan holde varmen.

BASE Erhverv har nemlig sponsoreret knap 500 tæpper, som tilskuerne på Nordtribunen kan få glæde af allerede på lørdag, når Silkeborg kommer på besøg.

- Vi vil gerne bidrage til at forbedre stadionoplevelsen på byens stadion, og derfor har vi valgt at levere tæpper til tilskuerne på Nordtribunen. Det er ingen hemmelighed, at det kan være en kold fornøjelse at gå til fodbold de kommende måneder, men nu er det i hvert fald ikke kulden, der kan holde tilskuerne væk, fortæller Klaus Meidahl Højen, der er projektchef ved BASE Erhverv.

Det flotte initiativ vækker glæde os AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

- Vi har søsat mange initiativer for at skabe bedre forhold for tilskuerne på vores hjemmebane, og vi er glade for, at vores gode samarbejdspartner BASE Erhverv har valgt at levere knap 500 tæpper til tilskuere på Nordtribunen. Der er ingen tvivl om, at det vil vække glæde hos både små og store fodboldfans, lyder det fra Kristian Nielsen.

Tæpperne vil være under Nordtribunen, og her afleverer man dem igen efter kampen, så de er klar til den efterfølgende hjemmekamp.