Bezzerwizzer og billardtæppe i Vildbjerg


8. juli 2011

Træning, behandling og bezzerwizzer var nogle af ingredienserne på AC Horsens’ træningslejr, der begyndte i tirsdags og sluttede i går. I dag har spillerne fået en velfortjent fridag, inden det går løs med træning i morgen og træningskamp mod Esbjerg fB på CASA Arena Horsens på søndag klokken 13.00.

Søren Jochumsen var plaget af en forstrækning i sidste uge, men har trænet fuldt med i Vildbjerg og han er godt tilfreds med udbyttet af træningslejren.

- Vi havde super gode forhold i Vildbjerg, hvor vi trænede på de måske bedste baner i hele Danmark – de var som billardtæpper. Trænerteamet havde doseret træningen godt, men vi trænede to gange om dagen, så det satte selvfølgelig sine spor. Vi har fået meget ud af træningslejren og vi har ikke mindst fået integreret de nye folk i truppen. Derudover har vi også brugt træningslejren på at finpudse, hvordan vi gerne vil spille i turneringen samt finpudse finesserne omkring presspillet, forsvarsspillet og dødboldene. Onsdag aften blev vi delt op i fem hold og dystede blandt andet i bezzerwizzer, bordtennis og rafling. Holdet med Retov og Lodberg vandt den samlede konkurrence og det var i den grad ufortjent, fortæller Søren Jochumsen.

”De Gule” har haft optimale rammer i Vildbjerg, hvor alle har kunnet koncentrere sig om fodbold.

- Det er bare noget andet, når man kommer væk fra hjemlige omgivelser, for så har man fuld fokus på fodbolden og der er mere tid til behandling af skader og småskavanker, lyder det fra Søren Jochumsen.

De mange træningspas bliver snart afløst af kampe om point og i overmorgen står AC Horsens overfor den sidste test, inden det går løs mod HB Køge den 17. juli på CASA Arena Horsens.

- Vi står rigtig godt rustet til premieren mod HB Køge. Formen er fin, de nye folk er blevet spillet godt ind på holdet og vi har været rimelig forskånet for skader i opstarten. Vi har haft mange spillere på træningsbanen og det giver Johnny Mølby flere muligheder til startopstillingen og mere intensitet til træning, konstaterer Søren Jochumsen.