Tegning af CASA Arena Horsens

Sæsonkort

Læs om alle fordelene og hvad det betyder for klubben og børnefodbolden i hele lokalområdet, at du er sæsonkortholder i AC Horsens.

SEND DIT SÆSONKORT TIL VENNER OG FAMILIE

Hvis du bliver forhindret i at komme til en eller flere af vores hjemmekampe, så kan du nu som sæsonkortholder sende dit sæsonkort til en ven, familiemedlem eller en helt tredje, så de kan komme på stadion, når du ikke kan! For at sende sæsonkortet skal du benytte vores billetside og sende kortet til en email-adresse på vedkommende, du ønsker skal kunne bruge det til næste hjemmekamp. Hvis du benytter dig af dette, vil du ikke selv kunne bruge kortet, så snart modtageren er gået ind på stadion.

Fans på CASA Arena Horsens

FAST PLADS PÅ STADION

Kan du bedst lide at sidde højt på tribunen, tæt på banen eller er der en plads, der bare er bedre end alle de andre? Som sæsonkortholder får du en fast plads på stadion. Denne plads vil altid være reserveret til dig, og der vil ikke være andre, der kan købe pladsen i billetsystemet. Hvis du har dit sæsonkort på abonnement, så behøver du aldrig at være bange for, at din faste plads ikke bliver fornyet hver sæson. Her sørger vi for, at din plads kun er din indtil den dag, du opsiger dit sæsonkort.