Handelsnetværk


Smagsprøve på et handelsnetværk?

Hvis det kunne være interessant for din virksomhed at mærke forskellen, vores handelsnetværk kan gøre, så får du nu muligheden for en "smagsprøve."

Vi har godt gang i vores handelsnetværk med over 175 erhvervsfolk repræsenteret. Her får vores netværksdeltagere et stort netværk, personlig udvikling og muligheden for mere business til deres virksomhed. 

Hvis det lyder som en mulighed, du burde gribe, så kontakt os på network@achorsens.dk med et ønske om deltagelse. Se kalenderen herunder.

 

Handelsnetværk med fokus på vækst

Vil du udvide netværket for din virksomhed? Så er AC Horsens´ handelsnetværk den rigtige løsning.

Siden 2010 har AC Horsens haft fire-fem succesrige netværksgrupper, der har skabt nye forretningsforbindelser og øget vækst for vores sponsorer. I grupperne har du mulighed for at møde nye, potentielle kunder og samarbejdspartnere og udvide dit netværk.

Hver netværksgruppe består af 30-35 personer, der alle har fokus på handel, netværk og vidensdeling.

 • 10 Morgenmøder fra 7.30 til 9.30

 • 6 Fællesmøder/Arrangenmenter om året

 • Virksomhedsbesøg

 • Referenceudveksling

 • Aktiv lead-/virksomhedssøgning

 • Videns- og erfaringsudveksling

 • Faglige indlæg

 • Speednetworking

 • Øget fagligt og personligt netværk

 • Mødebooking på tværs af grupperne

 • At få et tættere samarbejde med AC Horsens, sponsorer og samarbejdspartnere

 • Skabe et struktureret forum med fokus på relationer og forretning

 • Udvide personlige og faglige netværk

 • Personlig udvikling

 • Personoplysningerne deles mellem medlemmerne i handelsnetværket med det formål, at de kan kontakte hinanden med henblik på at samarbejde.

 

Kalender for efterår 2020

Møderne vil blive afholdt på CASA Arena og ved medlemmernes virksomheder

Facilitatorer for efteråret 2020 er blandt andet Coachers, læs mere om dem her - http://coachers.dk/

Kalenderen og gruppeoversigten for efteråret 2020 kan ses ved at klikke på nedenstående

      

 

Netværksplads kan tilkøbes fra alle sponsorniveauer pr. person til kr. 7.000 ekskl. moms for et år, eller udelukkende netværksplads for 12.000 ekskl. moms for et år.

Som medlem af Handelsnetværket i AC Horsens får du konceptet Meet Over Coffee med i prisen til og med 30. juni 2022. De arbejder hen i mod at være det største professionelle netværk i verden, som skaber stærke netværksrelationer lokalt, nationalt og globalt gennem en-til-en netværksmøder.

Netværk er en livsstil, som kan praktiseres igennem Meet Over Coffee, fordi netværk skaber muligheder, og fordi netværk handler om relationsopbygning mellem mennesker.

Et medlemskab hos Meet Over Coffee koster kr. 1920,- plus moms om året. Se mere på: denmark.meetovercoffee.net.

Salgsansvarlig for konferenceafdelingen på FÆNGSLET, Yvonne Hoé, er en del af handelsnetværket. Hun fortæller her om det at være en del af netværket i AC Horsens:

- Det bedste er helt klart at opbygge relationer til erhvervsfolk i nærområdet, der både deler interessen for fodbold samt værdien i at lære aktive erhvervsfolk at kende. Det bidrager med stor værdi at kunne sparre med andre samt lytte til gode råd om, hvordan netværkskollegerne klarer forskellige udfordringer.

- Jeg er forholdsvis ny i handelsnetværket i AC Horsens, men fremadrettet vil jeg personligt bruge vores aftale i AC Horsens til at invitere vores kunder til de forskellige sponsorevents, der arrangeres af klubben. Indtil nu har jeg primært selv deltaget.

- En af mine succeshistorier sammen med AC Horsens handler om LinkedIn, hvor jeg oplever at mine AC Horsens-netværkskolleger er gode til at følge med på LinkedIn. Der er vi gode til at ”like” og kommentere hinandens opslag.

Lars Veng fra Veng Consulting fortæller her om baggrunden for at være en del af sponsornetværket i AC Horsens:

- AC Horsens’ netværk er nok det stærkeste netværk i Horsens og omegn. Her møder man ledere og medarbejdere fra et bredt udsnit af virksomhederne i lokalområdet. Alle er indstillet på, hvorfor man møder op til de fælles møder, og der er altid rig mulighed for at netværke med deltagerne, for der er en accept af, at formålet er at skabe langsigtede relationer.

- Før eller siden bliver det til en aftale, et møde, en kaffedate, eller én der kender én, der kender én. Det giver flere salgsmøder i kalenderen og god eksponering. Og som enkeltmandsvirksomhed deltager man på lige fod med selv de største lokale virksomheder. Vi er også med til at bidrage til den talentudvikling, der er livsnødvendigt for at kunne klare sig i Superligaen.

Hvad bruger du de forskellige sponsorevents i AC Horsens til?

- Primært netværk. VIP-billetterne har vi brugt som præmie blandt kunder og medarbejdere. De var også et hit, selvom man ikke er AC Horsens-fan.

Er du interesseret i at høre mere om handelsnetværket, så kontakt salgsafdelingen

Morten Holmer, AC Horsens salgsafdeling Tonny W. Jensen, AC Horsens salgsafdeling
Morten Holmer Tonny W. Jensen
Salg | Marketing | Netværk Key Account Manager
Mobil: 7178 7931 Mobil: 2381 5011
Mail: mh@achorsens.dk Mail: twj@achorsens.dk