Bo Henriksen bliver ny cheftræner i AC Horsens


26. maj 2014

I går offentliggjorde AC Horsens, at samarbejdet med Johnny Mølby ophører, når hans kontrakt udløber om en måneds tid, og det bliver Bo Henriksen, der overtager posten som cheftræner.

Bo Henriksen gør sæsonen færdig som cheftræner for Brønshøj og tiltræder i AC Horsens til sommer på en tre-årig kontrakt.

Henrik Ravn, adm. direktør i AC Horsens, er ikke i tvivl om, at Bo Henriksen er manden, der skal føre AC Horsens videre.

- Jeg har haft flere samtaler med Bo Henriksen, og han er en mand, der vil gå igennem ild og vand for AC Horsens, og det har været vigtigt for os. Hårdt arbejde skal gennemsyre alt i vores klub, og Bo Henriksen har tilbragt de seneste mange sæsoner i en arbejderklub, der har mange af de værdier, vi også sætter pris på. Han er kendt for at arbejde målrettet og hårdt for at nå sine og klubbens mål, og fodboldfagligt er han meget dygtig. Det er imponerende, hvad han har udrettet i Brønshøj, og han bliver en vigtig mand for AC Horsens i den genopbygningsfase, vi skal igennem, fortæller Henrik Ravn.

Bo Henriksen glæder sig til at tage hul på næste kapitel i trænerkarrieren.

- AC Horsens er en fantastisk klub med muligheder og forudsætninger, der er unikke, og klubben har en historie og visioner, jeg gerne vil være en del af. Jeg har haft et brændende ønske om kontinuitet, og jeg har fået et indtryk af AC Horsens som en klub, der har styr på basis og ved, hvor vi skal hen, så det kan jeg få opfyldt i AC Horsens. AC Horsens har skabt en klub og et fællesskab på baggrund af hårdt arbejde, og jeg er en arbejdsmand, der vil arbejde stenhamrende hårdt på at lave resultater. Passion er et af nøgleordene, når jeg tænker på AC Horsens, og der er en hel by, der vil bakke op om klubben. Det skal afspejle sig i resultaterne, for vi har opbakningen og rammerne til det, og så er det op til os i klubben at komme i mål, fortæller Bo Henriksen.