Bo Henriksen: Vi har mulighed for at hægte Vejle af


18. april 2019

Den gule hjemmebane danner rammen om et brag af en kamp torsdag den 18. april klokken 14.00, når Vejle Boldklub kommer på besøg.

De to lokalrivaler er havnet i pulje 1 sammen med AGF og SønderjyskE, og ”de gule” har 32 point, mens rivalerne fra sydvest har 27 point.

Det er anden gang inden for en lille uge, at de to hold krydser klinger, og i fredags var det Vejle, der kunne juble efter slutfløjtet.

- Vi ved jo godt, at fodbold handler meget om følelser og øjebliksbilleder, men vi er altså stadig fem point foran Vejle og har en reel mulighed for at isolere dem på fjerdepladsen med en sejr på torsdag, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Vejle har en fornemmelse af, at de er ovenpå i øjeblikket, men de har altså ikke vundet på udebane i 14 kampe i Superligaen, og jeg vil alle dage hellere have vores position end deres. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at jagte sejren og sætte dem af, lyder det fra Bo Henriksen.

Der er altid stor interesse for lokalopgørene mellem AC Horsens og Vejle Boldklub, og der vil også være mange gule fans på tribunerne i dag.

- Det er altid sjovt at være på jagt, og vi går på banen for at jagte alle tre point. Det kræver som udgangspunkt den rette indstilling og stenhårdt arbejde, og vi håber på, at en masse horsensianere kommer på stadion for at bakke os op. Der var godt gang i stadion og Østtribunen, da vi mødte AGF, og vi glæder os til at spille på hjemmebane igen, slutter Bo Henriksen.