CASA Arena Horsens bliver røgfrit


26. juni 2019

Forum Horsens og AC Horsens har i fællesskab besluttet at indføre et rygeforbud på alle tribuner fra sæsonen 2019/2020, og der vil i stedet blive oprettet rygezoner udvalgte steder under tribunerne.

Debuten som røgfrit stadion træder altså i kraft fra søndag den 14. juli, når FC Nordsjælland gæster CASA Arena Horsens, og AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen fortæller her om det nye initiativ.

- Vi har en klar ambition om, at det skal være en god oplevelse for alle at overvære en fodboldkamp på vores hjemmebane, og derfor har vi efter en god dialog med Forum Horsens valgt at indføre rygeforbud på tribunerne og oprette rygezoner. Vi gør det bestemt ikke for at gøre livet mere besværligt for rygerne, men for at tage hensyn til de tilskuere, der ikke ryger. Det er heller ingen hemmelighed, at vi har fået en del henvendelser fra børnefamilier, der har efterspurgt et røgfrit stadion, fortæller Kristian Nielsen og fortsætter:

- Vi har en del faste tilskuere, der har været vant til at ryge på stadion, og den mulighed har de også fremadrettet, men det skal være i en af rygezonerne, hvor de ikke generer de øvrige tilskuere, lyder det fra Kristian Nielsen.

Rygeforbuddet omfatter også e-cigaretter.

Foto: Charlotte Adsbøl