Coachers uddeler netværkspris ved KICK-OFF 2019


1. februar 2019

AC Horsens inviterer hele Horsens til KICK-OFF i Forum Horsens tirsdag den 5. februar fra klokken 17.00, hvor dørene åbnes, og det bliver som sædvanligt en hyggelig aften i godt selskab.

Der vil være forskellige indslag i løbet af aftenen, hvor fodbolden og AC Horsens vil være omdrejningspunktet, og klubbens gode sponsor og samarbejdspartner Coachers vil som noget nyt overrække AC Coachers-prisen.

CEO Preben Braagaard fra Coachers fortæller her om baggrunden for initiativet.

- Vi er en stor integreret del af handelsnetværket i AC Horsens og er rigtig glade for det fællesskab, der er i klubben. Som konsulentvirksomhed løser vi også andre ting for AC Horsens, og den her pris er vores måde at vise opbakning og fællesskabsfølelse til projektet AC Horsens. Vi har efterhånden fået stærke relationer til mange mennesker i netværket, og det er den rigtige måde for os at positionere os på, fortæller Preben Braagaard.

Han fik idéen om at stifte en sportspris tilbage i 2002, og han kontaktede B.T., som synes godt om initiativet, og kort efter var B.T. Coachers Prisen en realitet. Prisen bliver tildelt en træner på tværs af idrætsgrene, og Ståle Solbakken, Kenneth Jonassen og Ulrik Wilbek er blandt de trænere, der tidligere har modtaget prisen.

Fredag var Preben Braagaard i København for at overrække B.T. Coachers Prisen til dette års vinder Åge Hareide.

- Det er en pris, vi er stolte af, og vinderen kan blandt andet glæde sig over udviklingsydelser fra Coachers. I år har vi så valgt at være med til at kåre årets netværker i AC Horsens, og de fire grupper i handelsnetværket nominerer hver sin kandidat. Vinderen bliver ham eller hende, der på bedste vis har bidraget til at gøre netværket aktivt og værdiskabende på en god og synlig måde, forklarer Preben Braagaard.

Coachers faciliterer handelsnetværket i AC Horsens, og Preben Braagaard har på nærmeste hold fulgt den gode udvikling.

- Arbejdet i netværket og dynamikken har været på et højt niveau hele vejen igennem. Handelsnetværket er meget attraktivt, og i takt med at der er kommet nye medlemmer, er der kommet en ny dynamik, og det er dermed blevet endnu mere interessant for ”gamle” medlemmer. Medlemstallet er blevet fordoblet, og det er interessant at være en del af handelsnetværket, hvor der bliver skabt relationer og lavet forretning, fortæller Preben Braagaard og fortsætter:

- Vi har løbende formået at forny indholdet, så det ikke bliver forudsigeligt, og så er en del af hemmeligheden, at vi fra Coachers side er fem mennesker, så det ikke er den samme, der kommer hver gang. Så undgår man metaltræthed, lyder det fra Preben Braagaard.

Han har været med til at skabe relationer for deltagerne i handelsnetværket, men han har også selv haft gavn af netværket.

- Kendetegnende for handelsnetværket er, at man griber mulighederne, når de opstår, og det gælder også for os. Når vi har været på udkig efter en ny advokat, revisor eller grafik, så har det været naturligt at undersøge mulighederne i netværket, og det har vi haft succes med, fortæller Preben Braagaard.

Klik her for at læse mere om KICK-OFF 2019.

Klik her for at læse mere om Coachers.