Dannevang og Gemmer forlader AC Horsens til sommer


3. maj 2017

Denne sæson er den sidste i AC-trøjen for Nicklas Dannevang og Jonas Gemmer, der begge har valgt at søge nye græsgange.

AC Horsens hentede Nicklas Dannevang i Brønshøj for to år siden, og han har spillet mange gode kampe for ”de gule”. I vinterpausen hentede AC Horsens amerikanske Steve Clark til klubben, og han har erobret pladsen som førsteholdsmålmand.

Det er den manglende spilletid, der nu får Dannevang til at forlade AC Horsens, så han kan finde fodboldglæden igen.

- Jeg har ikke spillet i et halvt år, selvom jeg synes, jeg har fortjent at spille, så jeg føler, at jeg skal finde et sted, hvor folk tror mere på mig. Når jeg kigger tilbage, så har det været en tid med op- og nedture - en hård start, en sjov oprykning, en sjov start i Superligaen, hvor vi lå godt til og en kedelig slutning, hvor jeg ikke fik lov til at spille, fortæller Nicklas Dannevang.

Manager Bo Henriksen har forståelse for Dannevangs ønske om at finde en ny klub.

- Dannevang har været igennem en skuffende periode, hvor han har mistet pladsen som førstemålmand, og jeg har stor respekt for, at han har lyst til at prøve noget andet. Han skal nu ud at finde glæden et andet sted, og det ønsker vi ham al mulig held og lykke med. Han er en dygtig målmand, der har gjort det rigtig godt for AC Horsens, fortæller manager Bo Henriksen.

AC Horsens’ manager må også sige farvel til Jonas Gemmer, der kom til klubben på en lejeaftale fra FC Midtjylland i januar 2016.  Siden blev lejeaftalen forlænget, men nu er det tid til at prøve noget nyt for den stærke midtbanespiller.

- Jeg har haft det rigtig godt i AC Horsens, hvor det var rigtig sjovt det første halve år, da vi rykkede op. Siden har jeg ikke spillet så meget, men jeg har haft et fedt ophold og lært nogle gode gutter at kende, fortæller Jonas Gemmer.

Bo Henriksen ærgrer sig over, at han skal sige farvel til Jonas Gemmer.

- Gemmer er meget professionel og en fantastisk fyr, og det er imponerende, at en ung gut som ham vælger den næste klub ud fra devisen om, at han skal spille hver gang for at udvikle sig bedst muligt. Vi havde gerne forlænget med Gemmer, for han er en rigtig dygtig fodboldspiller, der passer godt ind i AC Horsens, men vi ønsker ham held og lykke med næste step i karrieren, lyder det fra Bo Henriksen.